Injeksi molding permukaan finish pituduh design - DFM

Naon permukaan permukaan cetakan suntik?

Injection molding permukaan finishpenting pisan pikeun desain bagian anu suksés sareng dianggo pikeun alesan estetika sareng fungsional dina bagian suntik molding plastik pikeun produk rékayasa.Lapisan permukaan ningkatkeun tampilan sareng raos produk nalika nilai anu ditanggap sareng kualitas produk ningkat kalayan permukaan anu cocog.
Suntikan (1)

Kantong Plastik (Sumber: Klién XR USA) 

Naha nganggo permukaan permukaan dina cetakan suntikan?

Pikeun ngaronjatkeun estetika bagian

Désainer bagian tiasa nganggo tékstur pikeun sababaraha tujuan estetika.Tekstur permukaan anu mulus atanapi matte ningkatkeun penampilanna sareng masihan aspék anu digosok.Ogé nyertakeun faults dihasilkeun ku moldings suntik, kayaning tanda machining alat, tanda tilelep, garis weld, garis aliran, sarta markings kalangkang.Bagian kalawan kualitas permukaan alus teuing banding ka konsumén tina sudut pandang bisnis.

Pikeun ningkatkeun fungsionalitas bagian

Kumisan ti pertimbangan éstétika anu lebet kana milih permukaan cetakan suntik, aya ogé pertimbangan praktis anu penting.

Desain bisa merlukeun cekelan teguh pikeun fungsi optimal.Tekstur palastik rengse ningkatkeun kualitas cengkraman.Lantaran kitu, perlakuan permukaan suntik molding sering dianggo dina produk tahan slip.A kapang textured ogé bisa mantuan dina kabur gas trapped.

Permukaan permukaan SPI anu mulus tiasa nyababkeun cetna mesek.Nanging, permukaan anu kasar tiasa mastikeun yén cet langkung caket kana barang anu didamel.Perawatan permukaan SPI anu bertekstur ogé ningkatkeun kakuatan sareng kaamanan bagian éta.

Suntikan (1)

Tekstur ngabogaan sababaraha kaunggulan, diantarana:

  • Aliran palastik kusut-Kerutan ieu tiasa dileungitkeun ku cara nambihan ketebalan tékstur bari ningkatkeun kakuatan sareng sipat anu henteu leueur.
  • Ningkatkeun cengkraman- Nambahkeun tékstur kana komponén ngagampangkeun penanganan, ningkatkeun kagunaan sareng kaamanan dina aplikasi khusus.
  • Adhesion cet-Cét napel pageuh kana objék bertekstur salami cetakan salajengna.
  • Nyieun undercuts-Upami anjeun ngagaduhan bagian anu henteu konsisten dugi ka satengah kapang anu gerak, tékstur dina permukaan naon waé tiasa nyayogikeun pu anu diperyogikeun.ll.

spésifikasi permukaan alat kapang suntik finish

Cara anu paling umum pikeun nangtukeun permukaan suntikan suntik nyaéta ku ngagunakeunPIA (atanapi SPI), VDIjeungMold-techstandar.Alat kapang suntik, produsén sareng insinyur desain di sakuliah dunya ngakuan tilu standar ieu sareng standar PIA sacara umum langkung umum sareng katelah "sasmita SPI".

 

Gloss finish - Kelas A - Inten finish

Suntikan (2)

(SPI-AB Injection-molding permukaan finish)

 

Selesai kelas "A" ieu mulus, herang, sareng paling mahal.Sasmita ieu peryogi kapang baja alat anu dikeraskeun, anu digosok nganggo rupa-rupa sasmita inten buff.Kusabab tina rupa-sisikian buffing némpelkeun sarta arah acak metoda rotary polishing, éta moal boga tékstur jelas tur paburencay sinar lampu, méré finish pisan herang.Ieu disebut oge "Inten finish" atawa "buff finish" atawa "A finish"

Bérés Standar SPI Métode finish Kakasaran Permukaan (Nilai Ra)
Pisan High Herang finish A1 6000 Grit inten buff 0,012 ka 0,025
High Herang finish A2 3000 Grit inten buff 0,025 nepi ka 0,05
Normal Herang Finish A3 1200 Grit inten buff 0,05 nepi ka o.1

Sasmita gloss SPI cocog pikeun produk anu permukaanna mulus pikeun alesan kosmetik sareng fungsional.Contona, A2 teh finish inten paling umum dipaké di industri, hasilna bagian visually pleasing alus kalawan release alus.Salaku tambahan, permukaan permukaan kelas "A" dianggo dina bagian optik sapertos lénsa, kaca spion, sareng visor.

 

Selesai semi-gloss - Kelas B

Suntikan (2)

(gambar 2.SPI-AB Injection-moulding permukaan finish)

Selesai semi-gloss ieu saé pikeun ngaleungitkeun tanda mesin, cetakan, sareng perkakas kalayan biaya perkakas anu lumayan.Selesai permukaan ieu dihasilkeun ngagunakeun sasmita béda tina sandpapers dilarapkeun kalawan gerak linier, méré pola linier sakumaha ditémbongkeun dina gambar 2.

Bérés Standar SPI Métode finish Kakasaran Permukaan (Nilai Ra)
Rupa Semi Herang Finish B1 600 Grit Kertas 0,05 nepi ka 0,1
Sedeng Semi Herang Finish B2 400 Kertas Grit 0,1 nepi ka 0,15
Normal emi Herang Finish B3 320 Kertas Grit 0,28 nepi ka o.32

SPI (B 1-3) permukaan semi-gloss bakal masihan penampilan visual anu saé sareng ngaleungitkeun tanda alat kapang.Ieu sering dianggo dina bagian-bagian anu sanés hiasan atanapi bagian visual penting tina produk.

Matte finish - Kelas C

Suntikan (3)

Ieu mangrupikeun permukaan permukaan anu paling ekonomis sareng populér, digosok nganggo bubuk batu anu saé.Kadangkala disebut finish batu, nyadiakeun release alus tur mantuan nyumputkeun tanda machining.Kelas C ogé mangrupikeun léngkah munggaran pikeun permukaan permukaan A sareng B.

Bérés Standar SPI Métode finish Kakasaran Permukaan (Nilai Ra)
Sedeng Matte Finish C1 600 Grit Batu 0,35 nepi ka 0,4
Sedeng Matte Finish C2 400 Kertas Grit 0,45 ka 0,55
Normal Matte Finish C3 320 Kertas Grit 0,63 ka 0,70

Tekstur finish - Kelas D

Suntikan (3)

Éta masihan bagian penampilan visual éstétis anu lumayan sareng seueur dianggo dina bagian industri sareng barang konsumen.Ieu cocog pikeun bagian kalawan euweuh syarat visual husus.

Bérés Standar SPI Métode finish Kakasaran Permukaan (Nilai Ra)
Tekstur Satin Finish D1 600 batu saméméh manik kaca blast garing # 11 0,8 nepi ka 1,0
Tékstur garing Finish D2 400 batu saméméh kaca blast garing # 240 oksida 1.0 nepi ka 2.8
Tékstur Kasar Finish D3 320 batu saméméh blast garing #24 oksida 3.2 ka 18.0

Teu aya anu kantos nyarios yén ngarancang sareng manufaktur bagian-bagian cetakan éta gampang.Tujuan kami nyaéta pikeun ngaliwat anjeun gancang sareng nganggo bagian anu berkualitas.

VDI Injection molding permukaan finish

VDI 3400 Surface Finish (umumna katelah VDI surface finish) nujul kana standar tékstur kapang anu diatur ku Verein Deutscher Ingenieure (VDI), Paguyuban Insinyur Jerman.The VDI 3400 permukaan finish utamana diolah ku Eléktro ngurangan Machining (EDM) nalika kapang machining.Éta ogé tiasa dilakukeun ku metode tékstur tradisional (sapertos dina SPI).Sanaos standarna diatur ku masarakat Insinyur Jérman, éta biasana dianggo di antawis produsén alat di sakumna, kalebet Amérika Kalér, Eropa, sareng Asia.

 

nilai VDI dumasar kana roughness permukaan.Tina gambar, urang ningali tékstur anu béda-béda tina permukaan bérés kalayan nilai-nilai kasar permukaan anu béda.

Suntikan (4)
Nilai pangluhurna ti biasa VDI Katerangan Aplikasi Kakasaran permukaan (Ra µm)
12 600 Batu bagian Polandia low 0.40
15 400 Batu bagian Polandia low 0.56
18 Garing Blast Kaca Bead Satin rengse 0.80
21 Blast garing # 240 Oksida Réngsé kusam 1.12
24 Blast garing # 240 Oksida Réngsé kusam 1.60
27 Blast garing # 240 Oksida Réngsé kusam 2.24
30 Blast garing # 24 Oksida Réngsé kusam 3.15
33 Blast garing # 24 Oksida Réngsé kusam 4.50
36 Blast garing # 24 Oksida Réngsé kusam 6.30
39 Blast garing # 24 Oksida Réngsé kusam 9.00
42 Blast garing # 24 Oksida Réngsé kusam 12.50
45 Blast garing # 24 Oksida Réngsé kusam 18.00

kacindekan

Tina dua kategori bérés permukaan suntik, SPI kelas A sareng B dianggap paling lancar kalayan kasarna permukaan anu rendah sareng langkung mahal.Padahal, tina sudut pandang kasar permukaan, VDI 12, VDI kualitas pangluhurna, sarua jeung kelas SPI C.

Teu aya anu kantos nyarios yén ngarancang sareng manufaktur bagian-bagian cetakan éta gampang.Tujuan kami nyaéta pikeun ngaliwat anjeun gancang sareng nganggo bagian anu berkualitas.

Kumaha carana milih suntik molding permukaan finish cocog?

Milih suntik molding rengse permukaan ku tempo fungsi bagian, bahan dipaké, sarta syarat visual.Kalolobaan bahan suntik plastik has dijieun bisa boga rupa-rupa finish permukaan.

Seleksi finish permukaan kudu ngadegkeun dina tahap design perwujudan mimiti desain produk sabab beungeut dictates Pilihan bahan jeung draf sudut, influencing biaya tooling.Contona, tangtu atawa finish textured perlu sudut draf leuwih signifikan ambéh bagian nu bisa ejected tina kapang nu.

Janten naon faktor utama anu kedah dipertimbangkeun nalika milih permukaan permukaan pikeun plastik suntik molding?

Suntikan (3)
Suntikan (2)

Gloss finish Kelas A (Sumber:XR AS Klién)

Biaya pakakas

Permukaan finish jeung bahan nyata pangaruh rarancang alat jeung ongkos, jadi mertimbangkeun sarta evaluate fungsionalitas dina watesan permukaan mimiti dina rarancang perwujudan.Upami permukaan permukaan penting pikeun fungsionalitasna, pertimbangkeun permukaan permukaan dina tahapan konseptual desain produk.

Seueur bagian tina prosés suntikan suntik parantos otomatis, tapi polishing mangrupikeun pengecualian.Éta ngan ukur bentuk pangbasajanna anu tiasa digosok sacara otomatis.Polishers ayeuna gaduh alat sareng bahan anu langkung saé pikeun dianggo, tapi prosésna tetep padat karya.

Draf sudut

Kaseueuran Bagian Meryogikeun Draf Sudut 1½ dugi ka 2 Derajat

Ieu aturan jempol nu manglaku ka bagian dijieun kalawan jerona nepi ka 2 inci.Kalayan ukuran ieu, draf sakitar 1½ derajat cekap pikeun gampang ngaleupaskeun bagian tina kapang.Ieu ngabantosan nyegah karusakan kana bagian-bagian nalika bahan termoplastik ngaleutikan.

Suntikan (4)

Bahan alat kapang

Alat kapang greatly pangaruh smoothness beungeut molding suntik.A kapang bisa dijieun tina rupa-rupa logam, sanajan baja jeung aluminium anu pang populerna.Balukar tina dua logam ieu dina komponén palastik dibentuk béda pisan.

Sacara umum, baja alat hardened bisa ngahasilkeun rengse plastik lemes dibandingkeun parabot alloy aluminium.Lantaran kitu mertimbangkeun kapang baja lamun potongan boga fungsi estetika anu merlukeun tingkat low tina roughness permukaan.

 Bahan molding

A rupa-rupa suntik molding plastik sadia pikeun nutupan sagala sorts bagian jeung fungsi.Sanajan kitu, teu kabeh plastik bisa ngahontal finish permukaan suntik molding sarua.Sababaraha polimér langkung cocog pikeun hasil anu mulus, sedengkeun anu sanésna langkung cocog pikeun ngasah pikeun permukaan anu langkung bertekstur.

Kualitas kimia sareng fisik béda-béda antara bahan cetakan suntik.Suhu lebur, contona, mangrupikeun faktor anu penting dina kapasitas bahan pikeun masihan kualitas permukaan anu tangtu.Aditif ogé boga dampak dina hasil tina produk réngsé.Hasilna, éta penting pikeun evaluate rupa bahan saméméh mutuskeun dina tékstur permukaan.

Salaku tambahan, bahan aditif sapertos pangisi sareng pigmén tiasa mangaruhan permukaan permukaan objék anu dibentuk.Tabél dina bagian hareup ngagambarkeun applicability sababaraha bahan suntik molding pikeun sagala rupa designations SPI finish.

Cocog jeung bahan pikeun finish permukaan Kelas SPI-A

Bahan

A-1

A-2

A-3

ABS

Rata-rata

Rata-rata

Alus

Polipropilén (PP)

Teu dianjurkeun

Rata-rata

Rata-rata

Polystyrene (PS)

Rata-rata

Rata-rata

Alus

HDPE

Teu dianjurkeun

Rata-rata

Rata-rata

Nilon

Rata-rata

Rata-rata

Alus

Polikarbonat (PC)

Rata-rata

Alus

alus teuing

Poliuretana (TPU)

Teu dianjurkeun

Teu dianjurkeun

Teu dianjurkeun

Akrilik

alus teuing

alus teuing

alus teuing

Cocog jeung bahan pikeun finish permukaan Kelas SPI-B

Bahan

B-1

B-2

B-3

ABS

Alus

Alus

alus teuing

Polipropilén (PP)

Alus

Alus

alus teuing

Polystyrene (PS)

alus teuing

alus teuing

alus teuing

HDPE

Alus

Alus

alus teuing

Nilon

Alus

alus teuing

alus teuing

Polikarbonat (PC)

Alus

Alus

Rata-rata

Poliuretana (TPU)

Teu dianjurkeun

Rata-rata

Rata-rata

Akrilik

Alus

Alus

Alus

Cocog jeung bahan pikeun finish permukaan Kelas SPI-C

Bahan

C-1

C-2

C-3

ABS

alus teuing

alus teuing

alus teuing

Polipropilén (PP)

alus teuing

alus teuing

alus teuing

Polystyrene (PS)

alus teuing

alus teuing

alus teuing

HDPE

alus teuing

alus teuing

alus teuing

Nilon

alus teuing

alus teuing

alus teuing

Polikarbonat (PC)

Rata-rata

Teu dianjurkeun

Teu dianjurkeun

Poliuretana (TPU)

Alus

Alus

Alus

Akrilik

Alus

Alus

Alus

Cocog jeung bahan pikeun finish permukaan Kelas SPI-D

Bahan

D-1

D-2

D-3

ABS

alus teuing

alus teuing

Alus

Polipropilén (PP)

alus teuing

alus teuing

alus teuing

Polystyrene (PS)

alus teuing

alus teuing

Alus

HDPE

alus teuing

alus teuing

alus teuing

Nilon

alus teuing

alus teuing

Alus

Polikarbonat (PC)

alus teuing

Teu dianjurkeun

Teu dianjurkeun

Poliuretana (TPU)

alus teuing

alus teuing

Alus

Akrilik

Rata-rata

Rata-rata

Rata-rata

Parameter molding

Laju suntik sareng suhu mangaruhan permukaan permukaan kusabab sababaraha alesan.Lamun anjeun ngagabungkeun speeds suntik gancang jeung suhu lebur atawa kapang luhur, hasilna bakal ditingkatkeun gloss atawa smoothness tina beungeut bagian urang.Sabenerna, laju suntik gancang ningkatkeun gloss sareng kalancaran sadayana.Salaku tambahan, ngeusian gancang rongga kapang tiasa ngahasilkeun garis las anu kirang katingali sareng kualitas estetika anu kuat pikeun bagian anjeun.

Mutuskeun finish permukaan bagian mangrupa tinimbangan integral dina ngembangkeun produk sakabéh tur kudu dipikir kaluar salila prosés desain pikeun ngahontal hasil nu dipikahoyong.Naha anjeun parantos nganggap panggunaan tungtung bagian cetakan suntikan anjeun?

Hayu Xiamen Ruicheng mantuan Anjeun mutuskeun dina finish permukaan nu ngaronjatkeun estetika jeung fungsionalitas bagian anjeun.

 

 


waktos pos: May-22-2023