• Produsén percetakan 3D profésional pikeun TPU

    Produsén percetakan 3D profésional pikeun TPU

    Naon TPU TPU nyaéta singkatan pikeun Thermoplastic Polyurethane.Ieu mangrupakeun sawaréh ti TPE sarta mangrupakeun polyurethane tipe polyether lemes nu asalna dina rentang karasa gr ...
    Maca deui
  • A suntik molding bahan husus-Resin

    A suntik molding bahan husus-Resin

    Saatos produk janten langkung seueur rupa-rupa, karajinan urang ogé robih tina molding suntik sederhana ka prosés molding khusus.Sareng kami mendakan bahan khusus dina inj ...
    Maca deui
  • karajinan CNC Router

    karajinan CNC Router

    Naon CNC Router?Kumaha gawéna router CNC Naon bahan dipaké dina router CNC?...
    Maca deui
  • Naon bahan ABS tiasa ngalakukeun?

    Naon bahan ABS tiasa ngalakukeun?

    Saatos ngembangkeun industri suntik, bahan ABS janten langkung populer sareng pabrik.Salaku pabrik anu nengetan prototipe gancang, suntik plastik ...
    Maca deui
  • Produsén alat Médis profésional- RuiCheng

    Produsén alat Médis profésional- RuiCheng

    Tinjauan Kasalametan sareng akurasi Bagian penting pikeun industri médis. Salaku pabrik alat Médis profésional, RuiCheng tiasa nyayogikeun awét sareng medis-...
    Maca deui
  • Sadayana ngeunaan TPU sareng PC

    Sadayana ngeunaan TPU sareng PC

    Nalika anjeun ngaliwat halaman wéb kami, anjeun tiasa mendakan sababaraha bahan produk nyaéta PC atanapi TPU.Tapi naon, persisna, PC / TPU téh?Sareng naon anu béda sareng PC sareng TPU?Hayu urang mimitian ku ...
    Maca deui
  • Pituduh pikeun 3D Printing

    Pituduh pikeun 3D Printing

    Téknologi Percetakan 3D parantos aya ti taun 80an, kamajuan panganyarna dina mesin, bahan sareng parangkat lunak parantos ngajantenkeun aranjeunna tiasa diaksés ku ranger bisnis anu langkung ageung ...
    Maca deui
  • Die Casting: Harti, Bahan, Kauntungan sareng ...

    Die Casting: Harti, Bahan, Kauntungan sareng Aplikasi

    Salaku prosés casting logam umum, casting paeh bisa nyieun-kualitas luhur, bagian awét sarta pasti dimensions.Because of it's particularity.Die casting bisa minuhan c konsumén '...
    Maca deui
  • Stamping Processing kapang ngaropéa

    Stamping Processing kapang ngaropéa

    Salaku salah sahiji prosés tradisional, stamping pohara populér di industri kustomisasi.Utamana pikeun pabrik, prosés stamping tiasa nyandak kauntungan anu ageung.Lamun...
    Maca deui
  • Pituduh on overmolding pikeun suntik

    Pituduh on overmolding pikeun suntik

    Overmolding mangrupikeun téknologi suntik khusus pikeun adat, ayeuna overmolding ningkatkeun fungsionalitas, kinerja, sareng luar produk, anu ngajantenkeun langkung seueur ...
    Maca deui
  • Naon ABS electroplating

    Naon ABS electroplating

    Tinjauan electroplating Dina industri, urang mindeng ngadangu ngeunaan electroplating logam atawa electroplating craft.but anjeun bener nyaho ngeunaan electroplating jeung kumaha urang...
    Maca deui
  • léngkah prosés casting vakum

    léngkah prosés casting vakum

    Salaku perusahaan anu museurkeun kana nalungtik téknologi vakum die-casting, tulisan ieu bakal masihan anjeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan téknologi vakum die-casting, kalebet ...
    Maca deui