TENTANG KAMI

Terobosan

pausahaan

BUBUKA

Xiamen Ruicheng Industrial Design Co., Ltd. diadegkeun dina 2002. Dipaké pikeun jadi pabrik suntik plastik leutik di Cina, nu geus tumuwuh jadi korporasi grup, ku nutupan wewengkon di leuwih ti 10.000 m², nawarkeun konsumén sakuliah dunya nu "hiji". -STOP-SOLUSI "tina prototipe gancang, molding suntik plastik, karét silikon, lambar logam, casting paeh jeung assembly na.

Salaku pabrik Sistem Manajemén Kualitas ISO 9001, Xiamen Ruicheng ngadamel sadaya karya manufakturna dina standar anu luhur pisan, anu komitmen pikeun nyayogikeun jasa anu saé: tina kutipan gancang, ngahasilkeun produk kualitas luhur kalayan harga anu wajar dugi ka susunan kiriman dina waktosna.

  • -
    Diadegkeun dina 2002
  • -
    20 taun pangalaman
  • -+
    Proyék
  • -+
    Nagara koperasi

UTAMA

PRODUK

SERTIPIKAT

Naonkliennuju nyarios

Kapuasan urang gumantung kana sabaraha masalah manufaktur anu urang tiasa ngabantosan para nasabah ngarengsekeun sareng sabaraha klien anu suksés ngaluncurkeun produk inovatifna.

Russell Page-Wood, Selandia Anyar

 

Xiamen Ruicheng Industrial Design Co Geus hiji parusahaan pohara alus pikeun digawe sareng.Aranjeunna pohara mantuan sarta nawarkeun rentang hébat jasa.The pisan gancang ngabales requests sarta boga harga pisan kalapa.Abdi nyarankeun aranjeunna ka saha waé anu milari prototipe atanapi jasa produksi pikeun bisnisna

John Lima, Amérika Sarikat

 

Ieu kahiji waktos abdi cooperate kalawan supplier ieu, sarta aranjeunna ngingetkeun kuring pisan dina kualitas sarta layanan na .bakal tetep ngagunakeun supplier ieu di future.And aranjeunna bener profésional dina manufaktur ngaropéa nawarkeun kuring perbaikan desain na.

Aya, Bélgia

 

A gawé babarengan pisan nice jeung Ruicheng deui.Aranjeunna profésional dina bagian suntik molding, sarta ditawarkeun kuring saran alus sangkan desain kuring hadé.Hatur nuhun, mugia langkung gotong royong ka hareupna.

Joe Baldini, Kanada

 

Tim Penjualan Xiamen Ruicheng sareng Tim Insinyur anu paling profésional, kuring kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngalakukeun bisnis.Aranjeunna profésional sareng ngartos kabutuhan kuring.Aranjeunna henteu ngadorong sareng nyandak catetan konci pikeun ngartos proyék kuring.Nalika kuring nampi barang dagangan éta dibungkus sacara profésional kana standar anu saé.produk sorangan skor 1 ti 10 éta 15. craftsmanship alus teuing jeung profésional.Kuring pasti bakal ngagunakeun éta deui sareng kuring nyarankeun saha waé anu milarian perusahaan suntikan suntikan pikeun nyekel Xiamen Ruicheng sareng nempatkeun pesenanna .Anjeun bakal hatur nuhun.

Paul Johnson, Brazil

 

Alus pisan pikeun digawekeun, disarankeun pisan.Kuring dikirim sampel kuring, aranjeunna ngaidentipikasi sanyawa bener dijieun kapang jeung dikirim artikel munggaran pikeun persetujuan.Bagian éta sampurna pikeun kahiji kalina, sareng kami parantos nempatkeun pesenan kadua.Kami bakal teras-terasan damel sareng aranjeunna dina proyék-proyék anu sanés sareng usaha ulangan anu ayeuna kami lakukeun. Aranjeunna parantos ngaleuwihan unggal harepan, kualitas, waktos pangiriman, sareng biaya.Sakali deui disarankeun pisan!

Jimmy Yuen, Malaysia

 

Simkuring pisan pleased kalawan gawé babarengan Ruicheng di pagawean kapang urang.Aranjeunna tiasa nyumponan sarat pikeun résin panas anu luhur, kalayan lengkungan anu lemah sareng ngahontal finish herang sareng satin kalayan presisi anu luhur kalebet prosés ngukir elektro anu saé dugi ka saratus milimeter.Kami mendakan tim penjualan internasionalna janten spiker Inggris anu paling kompeten, versed sareng rep conscientious anu anjeun tiasa nganyahokeun (dina pangalaman urang kami parantos ngurus ratusan).Éta bisa nyieun unggal customer ngarasa husus saolah-olah aranjeunna ngan hiji.

CEO, Maxim Mozhar, Rusia

 

"Hatur nuhun pikeun kajujuran anjeun. Abdi langkung resep supplier sapertos anjeun anu langkung resep nyarioskeun kaleresan VS nyobian ngahasilkeun bagian sareng ngahapus saatosna."

Manajer Purchasing, Thomas, Jerman

 

"Wilujeng enjing ,urang réngsé 2018 review ngeunaan suppliers kami sarta geus napel salinan papanggihan urang ngeunaan parusahaan anjeun .Rucheng Industrial dianggap hiji supplier unggulan -keep up pakasaban alus!“