Analisis Kasus Mesin CNC tina Cangkang Batré Aluminium

Ngaran proyék: Aluminium Batre Shell

Bahan: AL6061-T6
Téknologi ngolah: mesin CNC
Perlakuan permukaan: Polandia

Akurasi:

0,05 MM
Waktos prosés: 3 poé

Rincian produk

IHTISAR

produk patali

pamundut klien urang

1. Ngahasilkeun bagian sakumaha per file 3D tur kadalikeun akurasi dina 0.05M.

2. CMM Inspection tingal kasabaran gambar 2D.

3. Pastikeun assembly nyaeta Ok.

Analisis kami

Saatos nampi gambar sareng pamenta Klién, insinyur profésional kami gaduh analisa lengkep sareng konfirmasi yén urang tiasa ngahasilkeun bagian ieu sacara ketat sareng ngontrol sadaya dimensi dina kasabaran.Pikeun mastikeun yén assembly téh OK, kami dipénta klien nyadiakeun gambar Majelis pikeun pariksa euweuh wae gangguan jeung komponén séjén.

Mimitian digawé

rht (5)

1. Pemrograman

Programmer CNC kami berpungsi dina netepkeun jalur kerja mesin.

2. CNC machining

Produkna didamel sacara sistematis sareng lancar dina jalur program anu kami setel.

rht (4)
rht (3)

3. Leungeun digosok

Beungeut alami produk saatos CNC kasar sareng seueur burrs sareng péso, pagawé kami ayeuna nganggo sandpaper pikeun ngagosok sareng ngagosok permukaan pikeun ngagaduhan bagian anu mulus tanpa ujung anu seukeut.Bagian éta bakal diampes tina kasar dugi ka pasir halus (400-1500) tingkat ngagiling dugi permukaanna rata.

4.CMM (koordinat ukur mesin) Inspection

QC kami nyaluyukeun mesin CMM pikeun gaduh pamariksaan anu akurat dina akurasi dimensi, akurasi posisi, akurasi geometri sareng akurasi kontur.

bsd
dfb

5. Pangiriman

Saatos QC kami masihan lampu héjo dina produk ieu, kami bakal ngintunkeun aranjeunna nganggo pakét anu kuat pikeun ngajagi produk.Ku kituna unggal produk bakal dikirimkeun dina kaayaan alus.