molding suntik palastik

Luncat ka Bagéan

prosés molding suntik palastik kami ngahasilkeun prototipe custom jeung tungtung-pamakéan bagian produksi kalawangancangkalungguhan .Urang makepakakas lemesnu nawarkeun tooling ongkos-efisien jeung siklus manufaktur gancangan, jeung stock ngeunaan100 résin thermoplastic béda.

Aplikasi umum pikeun molding suntik plastik:

  • produksi low-volume
  • pilot ngajalankeun
  • nguji fungsional jeung prototyping

 

Kamampuh Molding palastik

tungtunan dasar urang pikeun suntik molding plastik kaasup pertimbangan design penting pikeun mantuan ngaronjatkeun bagian kapang kamampuan, ningkatkeun penampilan kosmetik, sareng ngirangan waktos produksi sadayana.

 

Dina sababaraha jam sanggeus kami nampi model 3D CAD, kami bakal ngirim anjeun desain pikeun manufacturability (DFM) analisis jeung real-time bedah .Sapanjang harga, cutatan urang ogé bakal nelepon kaluar sagala hésé rancang fitur dumasar kana prosés manufaktur. anjeun geus milih.Ieu bisa rupa-rupa ti hésé kapang undercuts ka liang jero dina bagian machined.

AX0A0693

Bahan Termoplastik

palastik-suntik-moulding-komponén

Urang boga pilihan rupa leuwih ti 100 bahan thermoplastic.Sareng upami anjeun milarian pilihan bahan alternatif, pariksa kamihandap bahanpikeun ABS, PC, PP, sarta plastik ilahar dijieun lianna.

ABS

ABS

Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) nyaéta thermoplastic anu dijieun maké emulsion.With na Strong, fléksibel, low kapang shrinkage (tolerances ketat), résistansi kimiawi, kamampuhan electroplating, alami opaque, low / ongkos sedeng.

Aplikasi umum:Otomotif (konsol, panels, motong, vents), kotak, gauges, housings jeung Toys.

TPV

TPV (Vulkanisasi Termoplastik)

TPV mangrupa bagian tina kulawarga bahan TPE.Éta gaduh sipat anu paling caket kana karét EPDM sareng gaduh résistansi suhu luhur sareng élastisitas anu saé.

Aplikasi umum: Aplikasi otomotif, panerapan rumah tangga, aplikasi sealing

PEI

PEI (ULTEM)

PEI mangrupikeun palastik warna Amber kalayan résistansi suhu anu luhur sareng kakuatan diéléktrik anu luhur pisan, sahingga saé pikeun komponén alat médis sareng bagian insulasi listrik.

Aplikasi umum: Komponén listrik (panyambungna, papan, saklar), panutup, komponén alat médis

PC + Kaca-Kaeusi

Kaca-kaeusi Polycarbonate mangrupakeun bahan kuat tur tangguh idéal pikeun loba aplikasi industri.

Aplikasi umum: Katrol, alat médis

PMMA (Akrilik)

PMMA (Akrilik)

PMMAmangrupakeun polimér transparan jeung tensile alus, tahan goresan, tiasatransparanjeungkajelasan optikin low / ongkos sedeng

Aplikasi umum:stand display, kenop, lénsa, perumahan lampu, panel, pemantul, tanda, rak, baki

PP + Kaca-Kaeusi

 PP++ Kaca-Kaeusi

Kaca Dieusian PP Sanyawa ieu dijieun ku compounding Polipropilén Homo-Polimér jeung kelas rupa Kaca, kalawan kelas merenah pamrosésan bantuan, penstabil Panas sarta Anti-oksidan.

Aplikasi umum: housings handles, enclosures

HDPE

HDPE (Poliétilén - Kapadetan Luhur)

HDPE tangguh sareng kaku kalayan résistansi kimiawi anu saé, kakuatan tegangan anu luhur, résistansi dampak anu luhur sareng titik lebur anu luhur.

Aplikasi umum: Korsi korsi, housings, panutup, peti jeung caps

LDPE

 LDPE(Poliétilén - Low Density)

LDPE nyaéta palastik lemes, fléksibel, tangguh, sareng hampang kalayan résistansi korosi anu hadé dina penampilan waxy alami sareng béaya rendah.

Aplikasi umum:Wadah, tas, tubing, parabot dapur, housings, panutup

ASA

 ASA (Acrylonitrile Styrene Acrylate)

ASA mangrupa alternatif ABS kalawan ningkat lalawanan cuaca.

Aplikasi umum: Bagian otomotif Enclosures, panel badag

HIPS

HIPS(Polystyrene Dampak Tinggi)

HIPS gampang kapang, didaur ulang, sareng gaduh kakuatan dampak anu luhur sareng kaku.

Aplikasi umum: Bungkusan, piring, tampilan

GPPS

GPPS (Polystyrene - Tujuan Umum)

GPPS rapuh, transparan tapi béaya rendah.

Aplikasi umum: Bungkusan kosmetik, pulpén

PPO

PPO (Polyphenylene Oxide)

PPO gaduh stabilitas dimensi anu saé sareng sipat listrik anu saé kalayan nyerep cai anu rendah sareng biaya anu luhur 

Aplikasi umum: Otomotif (housings, panels), komponén listrik, housings, komponén plumbing  

PET

 PET (Poliétilén terephthalate)

PET mangrupikeun bahan anu paling umum pikeun botol plastik cai sareng inuman anu sanés.Éta ogé umumna katelah poliéster sareng dianggo pikeun ngadamel serat sintétik.

Aplikasi umum:Botol cai plastik, bungkusan

PBT

PBT (Polybutylene Terephthalate)

PBT mirip sareng plastik PET sareng anggota kulawarga poliéster.PBT téh hadé cocog pikeun nurunkeun molding sarta pamakéan hawa.Cai mibanda panas tinggi jeung lalawanan kimiawi.

Aplikasi umum: Otomotif (saringan, gagang, pompa), bantalan, cams, komponén listrik (panyambungna, sensor), gears, housings, rollers, switch

PPA

 PPA (Polyphthalamide)

PPA tiasa dibandingkeun sareng nilon kalayan kaku, kakuatan, sareng sipat termal anu langkung luhur.Éta gaduh résistansi ngrayap anu saé sareng stabilitas dimensi. 

Aplikasi umum: Otomotif, minyak jeung gas, komponén plumbing

PE (Poliétilén)

 PE (Poliétilén)

PE ngabogaan titik lebur low, ductility tinggi, kakuatan dampak tinggi, sarta gesekan low.

Aplikasi umum: Pilem, tas, insulasi éléktronik, kaulinan.

PP (polipropilén)

 PP(Polipropilén)

PP aya dina lbeurat beuratkalawanlalawanan panas, résistansi kimiawi tinggi, résistansi scratchjeungpenampilan waxy alamnyaetatangguh jeung kakuin biaya murah.

Aplikasi umum: Otomotif (bumper, panutup, motong), botol, topi, peti, gagang, perumahan

PC/ABS

 PC/ABS

PC / ABS mangrupikeun campuran polikarbonat sareng ABSnyaéta pikeun meunangkeunsipat pangalusna duanana bahan dasar-tahan panas sarta kalenturan.Campuran ieu ogé langkung gampang diprosés salami cetakan suntikan tibatan bahan dasar.

Aplikasi umum: Enclosures, panels badag;

PBT + Kaca Dieusi

PBT+Kaca Dieusi

Kaca-kaeusiPBTlangkung kaku sareng gaduh kakuatan tensile langkung ageung tibatan standarPBT.Éta ogé ngagaduhan panas anu luhur sareng résistansi kimia.

Aplikasi umum: aplikasi otomotif, Seuneu-retardant aplikasi

PC (Polycarbonate)

 PC(Polikarbonat)

PC pisantangguhkalawanlalawanan suhujeungstabilitas dimensi,bisa dijieuntransparantapi diongkos luhur.

Aplikasi umum:Otomotif (panel, lénsa, konsol), botol, wadah, perumahan, panutup lampu, pemantul, helm kaamanan sareng tameng.

PVC

 PVC (Polyvinyl Chloride)

PVC boga karasa tinggi, sipat insulasi mékanis jeung listrik.Éta sacara kimia tahan ka seueur cairan.

Aplikasi umum: Wadah médis, komponén konstruksi, pipa, kabel

ngintip

NGintip (Polyétheretherketone)

PEEK gaduh résistansi suhu, kimia, sareng radiasi kalayan nyerep Uap anu rendah.

Aplikasi umum:Komponén pesawat, konektor listrik, impeller pompa, segel

PPS

PPS (Polyphenylene Sulfide)

PPS gaduh kakuatan anu luhur sareng tahan panas kalayan aliran anu saé sareng stabilitas dimensi.

Aplikasi umum:komponén sistem suluh, pituduh, saklar, insulasi listrik, mémbran, bungkusan

SAN (AS)

 SAN (Styrene Acrylonitrile)

SAN (AS) mangrupikeun alternatif Polystyrene kalayan résistansi termal sareng kimia anu langkung luhur sareng stabil sacara hidrolitik.

Aplikasi umum: Peralatan rumah tangga, kenop, jarum suntik

TPE

TPE (Elastomer Termoplastik)

TPE boga rupa jeung rasa tina bahan kawas karét tapi mangrupa thermoplastic nu bisa dilebur deui.TPE boga sipat termal alus sarta stabilitas dina rupa-rupa suhu nu bisa dijieun dina karasa béda.

Aplikasi umum: Aplikasi otomotif, parabot rumah tangga

TPU

TPU (Thermoplastic polyurethane)

TPU mangrupikeun bahan elastis kalayan résistansi anu hadé pikeun minyak, gajih, sareng abrasi.

Aplikasi umum: Aplikasi alat médis, alat éléktronik sélulér

Asetal/POM (Delrin)

Asetal/POM (Delrin)

POMmangrupakeun low-gesekan, thermoplastic lightweightanu kuat sarta kaku kalawan lalawanan kacapean alus teuing, résistansi ngabdi alus teuing, résistansi kimiawi sarta lalawanan Uap dina bodas alami opaque kalawan low / ongkos sedeng.

Aplikasi umum: Bantalan, cams, gears, handles, rollers, rotors, Panungtun slide, valves

Nilon - Kaca Dieusi & 6/6

Nilon - Kaca Dieusi & 6/6

Nilon 6/6 gaduh kakuatan mékanis anu luhur sareng kaku kalayan résistansi kacapean, résistansi kimiawi dina ngarayap anu lemah sareng gesekan anu rendah kalayan biaya sedeng / luhur.

Aplikasi umum: handles, levers, housings leutik, dasi zip & gears, bushings

Nilon - Kaca kaeusilangkung kaku sareng gaduh kakuatan tegangan anu langkung saé tibatan nilon standar.Éta ogé gaduh koefisien gesekan anu rendah sareng résistansi termal anu luhur.

Aplikasi umum: Bantalan, washers, pangganti lightweight pikeun logam mana luyu

Surface Finish Options

syarat sudut draf bakal rupa-rupa ku finish dipénta.Di Xiamen Ruicheng,Standar industriSistem klasifikasi SPI sareng VDIrengse sadia.

Tingali halaman pedoman desain kami pikeun langkung rinci

Herang Semi-Herang Matte Tekstur
SPI-A1 SPI-B1 SPI-C1 SPI-D1
SPI-A2 SPI-B2 SPI-C2 SPI-D2
SPI-A3 SPI-B3 SPI-C3 SPI-D3

Operasi sekundér Saatos suntik Molding

operasi sekundér
Panas Staking

Prosés pemanasan lokal komponén plastik guna reformasi jeung nyelapkeun komponén séjén (saperti sisipan threaded).

 Ukiran laser

Ukiran téks atanapi desain nganggo laser.

 Pad Printing

Pad percetakan nyaéta prosés percetakan nu bisa mindahkeun gambar 2D / logo / téks onto permukaan 3D.

 Ngalukis

Primer jeung top coat;kelir baku atanapi Pantoneatawa warna RALcocog;masking sadia;cet EMI (tambaga).Herang, Matte sareng Tekstur Halus sadayana sayogi pikeun diterapkeun

 Electroplating

Ieu prosés pikeun ngahasilkeun palapis logam dina substrat padet ngaliwatan réduksi kation logam éta ku cara maké arus listrik langsung.

 Ultrasonic las palastik

A welder frékuénsi luhur ngahasilkeun panas pikeun gabung atawa reformasi thermoplastics.

 

Naha Pilih Kami pikeun Jasa Cetakan Injeksi Plastik

Xiamen Ruichengnyadiakeun jasa suntik molding canggih, kalawan solusi ngawengku verifikasi bahan, desain alat, prototyping & produksi, pagawean, sarta jaminan kualitas.Tim ahli kami komitmen pikeun nganteurkeun dukungan téknis profésional.Kalayan prototipe anu tepat sareng bagian produksi,Xiamen Ruichengmantuan Anjeun ngahontal tujuan manufaktur Anjeun.

Taya MOQ

Taya sarat pesenan minimum mantuan mindahkeun bagian dijieun plastik tina rarancang ka produksi dina turnaround gancang tur ngarojong kaperluan manufaktur molding on-demand anjeun kalawan ngurangan biaya injection molding.

Efisiensi Tinggi

Kalawan pabrik domestik Certified sarta sistem ranté suplai kuat, urang ngagancangkeun siklus ngembangkeun produk na sasak produksi bagian suntik dijieun gancang-gancang.

Toleransi Kedap sareng Kualitas Luhur

prosés molding suntik palastik kami ngawengku pertimbangan design vital pikeun ngaronjatkeun kamampuh kapang jeung ningkatkeun penampilan éstétika.Xiamen Ruichengdelivers suntik plastik dijieun bagian tina varying ukuran sarta complexities.Toleransi standar kami ditetepkeun ku standar ISO 2768, ngabantosan urang nyumponan syarat kasabaran anu ketat.

Spesialis molding suntik

Gawe sareng ahli urang gaduh20+ taun pangalaman dina industri injection molding, éfisién ngalengkepan turnaround ti prototyping kana produksi.

Prosés Molding suntik kami

Xiamen RuichengProsés injection molding ngawengku analisis desain lengkep jeung produksi alat kapang ahli.Mangpaatkeun desain ati-ati sareng pembuatan alat kapang suntik pikeun bagian plastik khusus anjeun.Kami bakal damel sareng anjeun pikeun marios sampel T1 sateuacan urang ngawitan produksi volume-rendah.Unggal produksi ditungtungan ku pamariksaan anu ketat sareng kontrol kualitas pikeun mastikeun bagian anjeun nyumponan standar internasional.

Xiamen8

Nyuhunkeun Quote Instan

Platform kutipan online kami tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun kutipan instan upami dipénta ku kituna insinyur kami tiasa nganteurkeun kutipan dina 24 jam pikeun ngamimitian produksi.

Xiamen9

Laporan DFM

Desain kami pikeun ulasan manufaktur ngamungkinkeun urang mendakan cacad atanapi masalah sateuacanna sareng masihan saran pikeun desain anu langkung saé.

Xiamen10

Analisis Aliran kapang

Ngagunakeun software modeling duga ngamungkinkeun urang pikeun nempo kumaha bahan molten bakal kalakuanana nalika eta asup kapang nu, sahingga pikeun perbaikan salajengna kana desain.

Xiamen11

Kapang Tooling Produksi

Urang nerapkeun mesin CNC kualitas luhur pikeun mantuan ngawangun kapang suntik, mastikeun kapang geus siap dipaké.

Xiamen12

T1 Sampel Inspection

T1 sampling bakal dikirimkeun pikeun anjeun marios saméméh manufaktur bagian plastik pikeun mastikeun precision sarta kualitas.

Xiamen13

Produksi Volume Low

Saatos fase produksi percobaan, urang ngawitan produksi bets ka rancang suku cadang dina ongkos gancang pikeun ngahemat waktos sareng biaya.

Xiamen14

Pamariksaan anu ketat

Urang nuturkeun standar kasabaran internasional pikeun mastikeun bagian urang minuhan parameter Anjeun

Xiamen10

Pangiriman

Kami pasangan sareng perusahaan logistik pikeun ngajadwalkeun pangiriman tepat waktu ka daérah anjeun.

Molding suntik ti Prototyping ka Produksi

yiqi

Alat lemes

Kéngingkeun tanggapan sareng validasi desain anu gampang ngalangkungan perkakas lemes anu kualitas luhur.Jieun bets leutik bagian dijieun plastik kalayan prototipe suntik molding alus teuing.Kami unggul dina manufaktur molds prototipe dina sababaraha poé pikeun mastikeun Anjeun ngalakukeun tés fungsional jeung sangkan méré konfirmasi minat pasar.(Jumlah Khas Alat Lemes <2.000)

komputer

Produksi Hard Tooling

Kami nyiptakeun cetakan keras produksi kualitas luhur pikeun produksi bagian plastik volume luhur.Kalawan-kakuatan tinggi, bahan alat baja awét, tooling produksi urang téh cocog pikeun ngahasilkeun ratusan rébu bagian.Urang bisa rupa-rupa bahan jeung métode konstruksi nurutkeun sarat unik Anjeun.

Kaunggulan tina Injection Molding

Molding suntik nyaéta prosés manufaktur plastik anu tiasa ngahasilkeun bagian kualitas luhur dina skala.Biasana dianggo pikeun produksi low-to-volume tinggi tapi perkakas aluminium urang ogé tiasa ngajantenkeun prototyping ekonomis.

✔ Biaya rendah dina volume anu langkung ageung
Kosmétik bagian luar biasa sareng bérés permukaan
Bisa diulang
bagian kompléks
Laju scrap low
Pilihan ageung bahan termoplastik sareng thermoset

注塑车间

Aplikasi molding suntik

Perumahan -03

Molding suntik seueur dianggo pikeun produksi bagian plastik dina industri médis, konsumen, sareng otomotif.bagian has ngawengku:

✔ Perumahan
Kurung
Gears
Hiji-pamakéan bagian médis
Panyambung listrik
Jarum suntik
Wadahna

Tumbu tambahan sarta Sumberdaya

Injeksi molding permukaan finish pituduh design - DFM

Injeksi molding permukaan finish sakumaha per SPI na VDI sistem klasifikasi - Gloss, semi-gloss, matte na textured finish permukaan.Eusi anu katutupan dina tulisan ieu Naon permukaan permukaan cetakan suntik?Naha nganggo permukaan permukaan dina cetakan suntikan?Suntikan...

Naha Cetakan Injeksi Plastik Awét atanapi Boga Kahirupan Produksi Terbatas?

Molds suntik plastik tiasa ngagem kaluar alatan gesekan atawa kontak terus-terusan antara bagian leuwih rébuan siklus.Maké utamana mangaruhan Gerbang, slides, ejectors sarta elemen gerak séjén dina kapang.Sawaktos komponén ngageser atanapi ngarampa...

Milih Bahan pikeun Cetakan Injeksi Plastik Adat Anjeun

Kusabab aya rupa-rupa pilihan bahan pikeun molding plastik custom, éta paling mantuan pikeun insinyur produk fokus kana fungsi primér sarta lingkungan gawé bagian maranéhanana.Hal ieu ngamungkinkeun narrowing handap tina bahan katuhu pikeun suntik custom Anjeun ...