TPU Jeung PC Dua Suntikan Plastik Overmolding Olahraga Asesoris

avitas 1*1
Toleransi 0.05-0.1
Kapang hirup 200K-500K
Téknologi Overmolding suntik
Bahan (PC + serat) + TPU
Perlakuan permukaan Tékstur
Beurat bersih 400 g
Bungkusan Karton

Rincian produk

IHTISAR

produk patali

Latar

Produkna nyaéta roda mesin ngalayanan ténis.Kami ngabantosan klien ngembangkeun sadaya barang tina mesin ieu (leuwih ti 20+ bagian plastik & logam) manufaktur.

Analisis kami

Saatos gaduh analisis lengkep ngeunaan kumaha mahcine ieu sareng bagian ieu dianggo, kami pikir produk ieu kedah ngawujudkeun fungsi rotasi-speed tinggi tur kalawan teuas jero tur lemes luar, kinerja tahan maké.Ku kituna kami nyarankeun ka rancang produk ku TPU overmolding bahan PC nyuntik item.

Répréséntasi produksi

katilu (1)

1. PC palastik teuas nyuntik

katilu (2)

2. Teundeun item PC dina kapang nu

dnf

3. prosés overmolding TPU

katilu (6)

4. Overmolding réngsé

misalna

5. Pamariksaan

katilu (4)

6. pakét produk