Naon paeh Casting Tooling

Die casting tooling nyaéta prosés nyieun bagian logam ku injecting logam molten kana kapang a.kapang biasana dijieun tina baja atawa aluminium sarta bisa dipaké deui sababaraha kali.Logam molten biasana nyuntik dina tekanan tinggi, nu mantuan pikeun nyieun bagian kalawan finish permukaan lemes.

paeh-casting-kapang

1000+ Paeh Casting Tooling Pangalaman Manufaktur

Paeh Casting Tooling pikeun Proyék Industri Otomotif

Paeh Casting Tooling pikeun Proyék Industri Otomotif

Die Casting Tooling pikeun Proyék Industri Umum (2)

Paeh Casting Tooling pikeun Proyék Industrial Umum

Paeh Casting Tooling pikeun Proyék Industrial Umum

Paeh Casting Tooling pikeun Proyék Industrial Umum

Paeh Casting Tooling pikeun Proyék Rumah Tangga

Paeh Casting Tooling pikeun Proyék Rumah Tangga

Paeh Casting Tooling pikeun Project Kelautan Industrial

Paeh Casting Tooling pikeun Project Kelautan Industrial

Paeh Casting Tooling pikeun Médis Industrial Project

Paeh Casting Tooling pikeun Médis Industrial Project

Paeh Casting Tooling pikeun Telecom Industrial Project

Paeh Casting Tooling pikeun Telecom Industrial Project

/die-casting-molds/

Paeh Casting Tooling pikeun Telecom Industrial Project

Kamampuhan Die Casting Tooling Kompeténsi Pikeun minuhan
Proyék Aluminium Die Casting Anjeun

Di imah aluminium paeh casting warung tooling papanggih tungtutan proyék variabel tanpa delays.Send kami rinci aluminium paeh casting tooling pamundut anjeun ayeuna!

Tahap desain kapang:ngartos sarat husus produk, kayaning bahan, perlakuan permukaan & lingkungan pamakéan, jsb, kitu ogé sarat prosés jeung sarat inspeksi.

● tahap ngolah kapang:25-35 poé siklus produksi, lamun struktur produk robah di tengah, siklus processing bisa robah sasuai.

● nguji kapang jeung verifikasipanggung:

√ T0 (struktur tés jeung ukuran)

√ T1 (uji penampilan)

√ T2 [uji kelayakan produksi masal]

√ PP [percobaan angkatan leutik, pariksa naha éta minuhan sarat produksi masal]

Léngkah ngolah kapang

Kualitas Tinggi Die Casting Tooling Dirojong Ku High-Tech
Mesin prosés di Xiamen Ruicheng

Kapang Machining Equipment

Kapang Machining Equipment

Parabot Mesin Kapang (2)

Kapang Machining Equipment

Parabot Mesin Kapang (3)

Kapang Machining Equipment

Proyék Pakakas Die Casting panganyarna

Ultrasmooth maot casting desain tooling jeung prosés manufaktur aya di puseur komitmen Xiamen Ruicheng Metal urang.Ayeuna, kami kalibet dina sababaraha proyék sareng klien anu parantos lami:

Perumahan Otomotif ku Aluminium Die Casting Tooling

Perumahan Otomotif ku Aluminium Die Casting Tooling

Konstruksi bracket ku Aluminium paeh Casting Tooling

Konstruksi bracket ku Aluminium paeh Casting Tooling

Alat fishing ku Aluminium paeh Casting Tooling

Alat fishing ku Aluminium paeh Casting Tooling

Panas Tilelep ku Aluminium paeh Casting Tooling

Panas Tilelep ku Aluminium paeh Casting Tooling

Kelautan bracket ku Aluminium maot Casting Tooling

Kelautan bracket ku Aluminium maot Casting Tooling

Radar Cover ku Aluminium maot Casting Tooling

Radar Cover ku Aluminium maot Casting Tooling

Kumaha Ieu Bagian Cast Dipiceun Tina
The Aluminium maot Casting Tooling?

Castings maot dirancang pikeun ninggalkeun casting dina dasarna saloba mungkin, tur euweuh mékanisme séjén anu diperlukeun pikeun nyoplokkeun casting nu.Sanajan kitu, sababaraha castings ditinggalkeun dina dasarna ogé hésé miceun tipe, kudu ngagunakeun mékanisme casting ejector.Ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu, casting nu bisa ejected.Dina desain casting ejector, nurutkeun bentuk rarancang casting kudu nengetan titik handap.

cyfh

angka 1: 1-Logam Bagian 2-Top Bar 3-Top Bar Plate

①Pikeun nyegah deforming item casting nalika ejecting casting nu.Bar luhur kedah disusun sacara rata sareng di tempat anu paling résistansi kana jalan kaluar, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 2.

seug

angka 2: desain plat bar luhur

②Dina urutan ulah ninggalkeun tanda bar ejector luhur jero dina casting, wewengkon kontak antara bar luhur jeung casting kudu cukup badag, sajaba nambahan jumlah bar luhur.Bar luhur kudu ditempatkeun dina gerbang saloba mungkin.

③Pikeun nyegah bar luhur ti macet, celah antara bar luhur jeung liang bar luhur kudu luyu.Lamun celahna badag teuing, éta gampang pikeun bor kana logam.

Kéngingkeun Konsultasi Gratis Ayeuna

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan proyék-proyék alat tuang tuang anjeun atanapi anjeun milarian produsén casting aluminium Cina, anjeun wilujeng sumping ngahubungi Xiamen Ruicheng pikeun diajar langkung seueur.Tim rékayasa anu berpengalaman kami konsultasi pikeun proyék cetakan cetakan maot anjeun kalayan saran sareng solusi anu terampil dumasar kana gambar CAD sareng Step anjeun.