Prototipe gancang

dfbbf

Naon Dupi Rapid Prototype?

Prototipe gancang mangrupikeun prosés anu penting pikeun pariksa rasionalitas sareng kabeneran desain.Prototipe mangpaat pikeun perbaikan desain, salaku batu pondasi pikeun produksi masal atanapi pikeun uji rékayasa.Éta gancang sareng ekonomis, teu kedah investasi seueur waktos sareng artos, pikeun kéngingkeun evaluasi anu lengkep dina desain atanapi nyandak kasempetan penjualan sakedapan di pasar.

Ruicheng kumaha gancang nyieun prototipe nu mantuan Anjeun tur Anjeun bisnis?

Prototipe gancang

1. Nyayogikeun file 3D anjeun atanapi tunjukkeun ideu anjeun.
2.Choose prosés prototipe sanggeus nyaho paménta bahan na, beungeut, fungsi, assembly jsb.
3.Ningkatkeun desain anjeun ku nguji prototipe.
4.Find jalur pangalusna pikeun muka produksi masal suksés.

1. CNC:

prosés CNC téh cocog pikeun produk dina kasabaran precision tinggi min.0.02mm, atawa struktur pajeulit.Kualitasna stabil sareng waktos produksina gancang, anu narik seueur klien kami pikeun ngadamel showpiece atanapi produksi leutik.

katerangan produk3
df
katerangan produk5

2. Citak 3D:

SLA atanapi SLS résin prosés print palastik nyaéta produksi gancang pikeun bagian perlu pariksa struktur / beungeut / assembly flaw.Generally dipaké dina desain awal.

sc
bf
eh

3. vakum tuang:

Prosés tuang vakum dipaké pikeun produView morection leutik ngajalankeun pikeun kawas bagian plastik sarta kawas bagian karét.Nalika anjeun hoyong ngajalankeun leutik pikeun nguji pasar tanpa investasi cetakan mahal, ieu bakal janten pilihan anu paling ekonomis.

rth (4)
rth (5)
rth (6)

4. Lambaran logam:

Prosés lambar logam ieu dimaksudkeun dina nyieun ketebalan umum dina 6mm lambaran logam ku shearing, punching, motong, bending, las, riveting jsb dina waktu anu singget.

rht
ndf
sb