Naha milih percetakan 3D pikeun produk anjeun?

Wilujeng!Anjeun parantos ngaluarkeun ideu anjeun kana desain modél 3D.Dina jalan pikeun meunangkeun produksi masal suksés ngajalankeun, pikeun milih percetakan 3D pikeun verifying desain anjeun ku penampilan, struktur jeung assembly, nu mantuan Ngahindarkeun 90% masalah rékayasa saméméh release resmi.

azrgs

Kaunggulan utama prototipe percetakan 3D?

Ékonomi: Teu perlu nyieun sagala parabot pikeun produksi, Dina hal ieu, éta bakal jadi cara produksi paling ekonomis pikeun bagian disposable atawa bets leutik.

Feasibility: Bagian dicitak 3D diwangun ku rupa-rupa lapisan ku nozzle dikawasa komputer.Kituna sababaraha struktur pajeulit nu teu bisa direalisasikeun ku prosés alat gampang resep undercuts, ketebalan témbok béda jeung sudut bisa gampang dijieun ku percetakan 3D.

Eefisiensi: Sakali kami meunang file 3D Anjeun, urang bakal rengse programming nu gancang, sanggeus ieu, speed panggancangna pikeun nyitak hiji bagian dina jam wungkul.

Revisability: Kanggo sababaraha modifikasi anu teu kaduga, urang ngan ukur tiasa ngarévisi bagian-bagian sacara manual upami aya parobahan anu mungkin.Atawa urang bisa remade bagian lamun teu mungkin keur ngalereskeun ku karya manual.Sakabeh proses tanpa nyokot lila jeung ongkos pikeun ngaropéa parabot, nu cocog pikeun desain awal.

Printer 3D kami

Stéolitografi (SLA)
Sintering Laser Selektif (SLS)
Lebur Laser Selektif (SLM)
Stéolitografi (SLA)

Sadia pikeun ABS, bahan PC

saterasna (1)

Sintering Laser Selektif (SLS)

Sadia pikeun bahan Nylon

saterasna (2)

Lebur Laser Selektif (SLM)

Sadia pikeun Aluminium, SS316, Titanium, Nichrome, Steel jsb.

saterasna (3)

Kumaha carana kéngingkeun kaluaran anu sampurna ku prosés percetakan 3D kami?

sdeh

Kami ngamotivasi salaku nutup garis finish.

Misi kami nyaéta pikeun mastikeun yén prototipe percetakan 3D bakal nganteurkeun tingkat ekspektasi kualitas sareng kinerja fungsi.Hayu urang payudara garis finish verifikasi desain, lajeng kick off bab anyar produksi masal babarengan.