Silicone jeung Karét Fabrikasi

Karét Silikon

Silicone Karét mangrupa elastomer, éta loba dipaké di industri, Silicone karét umumna non-réaktif, stabil, sarta tahan ka lingkungan ekstrim na hawa ti -55 nepi ka 300 °C (-70 nepi ka 570 °F) bari tetep ngajaga mangpaat na. sipat.Alatan sipat ieu sarta betah miboga manufaktur sarta shaping, karét silicone bisa kapanggih dina rupa-rupa produk, kaasup: insulators garis tegangan;aplikasi otomotif;masak, baking, jeung produk neundeun dahareun;éléktronika, alat médis sareng perbaikan bumi sareng hardware jsb.

katerangan produk1

Cairan Silicone karét suntik Moldin

Karét silikon loba dipaké di industri, karét silikon umumna non-réaktif, stabil, sarta tahan ka lingkungan ekstrim jeung hawa ti −55 nepi ka 300 °C (-70 nepi ka 570 °F) bari tetep ngajaga sipat mangpaatna.Kusabab sipat-sipat ieu sareng betah manufaktur sareng bentukna, karét silikon tiasa dipendakan dina rupa-rupa produk, kalebet:

  • Éléktronik sareng alat médis;
  • Insulators garis tegangan;
  • Aplikasi otomotif;
  • Produk masak, baking, sareng neundeun dahareun;
katerangan produk4

Kauntungan

  • Kurang scrap
  • Kirang flash sésana dina garis parting
  • waktos siklus molding LSR pondok nu bisa diukur dina detik sabalikna menit pikeun plastik.
  • Nyegah kontaminasi tina lingkungan ku cara nyampur LSR dina sistem katutup.
  • Molding bagian kasabaran leuwih leutik, kompléks jeung ketat: ku sipat aliran LSR
  • Kamampuhan pikeun over-kapang LSR onto thermoplastic, logam, magnésium, PCB, FPC jeung bahan séjén.

Silicone karét komprési molding

Kalayan langkung ti 15 taun pangalaman, Xiamen Ruicheng gaduh kaahlian anu dipikabutuh pikeun nyayogikeun jasa cetakan komprési karét silikon anu luar biasa.Urang nawiskeun produk komprési komprési karét silicone volume leutik, kaasup keypads, gaskets, fobs konci, bagian plastik dihias jeung leuwih.Kami parantos suksés ngalayanan para nasabah dina sababaraha industri, kalebet mobil, éléktronika konsumen, alat-alat rumah tangga, médis sareng seueur deui.

Kauntungannana Compression Molding

  • Dibandingkeun sareng molding suntik cair, waktos pangembangan kapang pikeun cetakan komprési langkung pondok, anu idéal pikeun volume leutik.
  • Nganteurkeun periode update produksi anu langkung gancang
  • 3.Lower-biaya produksi
katerangan produk3

Nyangka Dina Bagian Silicone

  • Silikon kelas umum
  • Silikon kelas médis
  • Silikon kelas dahareun
Umum-Grade-Silikon-keypad3

Kelas umum Slicone

Dahareun-Grade-Silikon-karét-sealing-panutup5

Dahareun kelas

Médis-Grade-Silikon-Bagian1

Silicone médis

Xiamen Ruicheng nyayogikeun jasa lengkep ti desain dugi ka alat pikeun produksi volume tinggi.Kami ngarepkeun diajar ngeunaan proyék anjeun naha éta silikon, plastik atanapi overmolding hiji-hiji.