Hayu Urang Ngobrol Ngeunaan Naon Anu Bisa Urang Jieun, Bangun, Skala Babarengan.

Sateuacan unggal motong kapang suntik plastik, perlu ngalakukeun analisis DFM na pikeun mastikeun eta bisa nyuntik sampurna ku manggihan naha aya wae perbaikan desain diperlukeun.Kasuksésan ditetepkeun ku hasil, pidéo mangrupikeun conto padamelan anu penting anu tiasa ngabantosan anjeun ngartos naon prosésna.Hubungi kami ayeuna pikeun kéngingkeun laporan DFM gratis upami anjeun ngembangkeun produk énggal.

Prosés molding suntik

Kapang suntik gancang

Kapang suntik gancang

kapang suntik Rapid kalawan kali kalungguhan gancang, idéal pikeun prototyping jeung produksi kuantitas leutik nu keur validasi desain pikeun sasak produksi.

Overmolding

Overmolding

Prosés overmolding ngidinan Anjeun ngagabungkeun sababaraha bahan kana hiji bagian.Hiji bahan, biasana elastomer termoplastik (TPE/TPV/TPU) dijieun kana bahan kadua nu mindeng plastik kaku.Atawa overmould sisipan logam di jero plastik.

kapang dua-warna

kapang dua-warna

Dua-warna suntik molding nyaéta prosés manufaktur dipaké nalika ngarujuk kana kapang dua bahan / kelir kana hiji bagian plastik, nu mangrupakeun téhnologi blends dua bahan atawa dua kelir béda kana hiji tungtung bagian plastik ku ngagunakeun 2k mesin suntik molding.

kapang suntik produksi masal

kapang suntik produksi masal

Produksi massal suntik molding nyaéta prosés manufaktur anu ngalibatkeun injecting bahan molten kana rongga kapang ku ngagunakeun bahan kapang baja kelas produksi nu bisa nyieun hirup shot na janten leuwih ti 200,000cycles.

Injeksi Molding rengse

Herang Semi-Herang Matte Tekstur
SPI-A2
SPI-A3
SPI-B1
SPI-B2
SPI-B3
SPI-C1
SPI-C2
SPI-C3
MT (Moldtech)
VDI (Verein Deutscher Ingenieur)

Bahan Molding suntik

ABS
Asetal/POM (Delrin)
PC (Polycarbonate)
PC + Kaca-Kaeusi
PMMA (Akrilik)
PP (polipropilén)
PP + Kaca-Kaeusi
PE (Poliétilén)
LDPE
HDPE
Nilon - Kaca Dieusi & 6/6
ASA
HIPS
GPPS
PBT
PBT + Kaca Dieusi
PET
PC/ABS
PVC
PEI
ngintip
PPS
PPO
PPA
SAN (AS)
TPE
TPU
TPV
ABS
Asetal/POM (Delrin)

Asetal/POM (Delrin)

POM nyaéta low-gesekan, thermoplastic lightweight anu kuat tur kaku kalawan lalawanan kacapean alus teuing, résistansi ngrayap alus teuing, résistansi kimiawi sarta lalawanan Uap dina bodas alami opaque kalawan low / ongkos sedeng.

Aplikasi umum:Bantalan, cams, gears, handles, rollers, rotors, Panungtun slide, valves

PC (Polycarbonate)

PC(Polikarbonat)

PC pisan tangguh kalawan résistansi suhu jeung stabilitas diménsi, bisa dijieun transparan tapi ongkos tinggi.

Aplikasi umum:Otomotif (panel, lénsa, konsol), botol, wadah, perumahan, panutup lampu, pemantul, helm kaamanan sareng tameng.

PC + Kaca-Kaeusi

PC + Kaca-Kaeusi

Kaca-kaeusi Polycarbonate mangrupakeun bahan kuat tur tangguh idéal pikeun loba aplikasi industri.

Aplikasi umum:Katrol, alat médis

PMMA (Akrilik)

PMMA (Akrilik)

PMMA mangrupakeun polimér transparan jeung tensile alus, scratch tahan, bisa transparan jeung kajelasan optik dina low / ongkos sedeng.

Aplikasi umum:stand display, kenop, lénsa, perumahan lampu, panel, pemantul, tanda, rak, baki

PP (polipropilén)

PP(Polipropilén)

PP aya dina hampang kalayan résistansi panas, résistansi kimiawi anu luhur, résistansi scratch sareng penampilan waxy alami anu tangguh sareng kaku dina béaya rendah.

Aplikasi umum:Otomotif (bumper, panutup, motong), botol, topi, peti, gagang, perumahan

PP + Kaca-Kaeusi

PP++ Kaca-Kaeusi

Kaca Dieusian PP Sanyawa ieu dijieun ku compounding Polipropilén Homo-Polimér jeung kelas rupa Kaca, kalawan kelas merenah pamrosésan bantuan, penstabil Panas sarta Anti-oksidan.

Aplikasi umum:housings handles, enclosures

PE (Poliétilén)

PE (Poliétilén)

PE ngabogaan titik lebur low, ductility tinggi, kakuatan dampak tinggi, sarta gesekan low.

Aplikasi umum:Pilem, tas, insulasi éléktronik, kaulinan.

LDPE

LDPE(Poliétilén - Low Density)

LDPE nyaéta palastik lemes, fléksibel, tangguh, sareng hampang kalayan résistansi korosi anu hadé dina penampilan waxy alami sareng béaya rendah.

Aplikasi umum:Wadah, tas, tubing, parabot dapur, housings, panutup

HDPE

HDPE (Poliétilén - Kapadetan Luhur)

HDPE tangguh sareng kaku kalayan résistansi kimiawi anu saé, kakuatan tegangan anu luhur, résistansi dampak anu luhur sareng titik lebur anu luhur.

Aplikasi umum:Korsi korsi, housings, panutup, peti jeung caps

Nilon - Kaca Dieusi & 6/6

Nilon - Kaca Dieusi & 6/6

Nilon 6/6 gaduh kakuatan mékanis anu luhur sareng kaku kalayan résistansi kacapean, résistansi kimiawi dina ngarayap anu lemah sareng gesekan anu rendah kalayan biaya sedeng / luhur.

Aplikasi umum:handles, levers, housings leutik, dasi zip & gears, bushings

Nylon - Kaca Dieusi langkung kaku sareng gaduh kakuatan tegangan anu langkung saé tibatan nilon standar.Éta ogé gaduh koefisien gesekan anu rendah sareng résistansi termal anu luhur.

Aplikasi umum:Bantalan, washers, pangganti lightweight pikeun logam mana luyu

ASA

ASA (Acrylonitrile Styrene Acrylate)

ASA mangrupa alternatif ABS kalawan ningkat lalawanan cuaca.

Aplikasi umum:Bagian otomotif Enclosures, panel badag

HIPS

HIPS(Polystyrene Dampak Tinggi)

HIPS gampang kapang, didaur ulang, sareng gaduh kakuatan dampak anu luhur sareng kaku.

Aplikasi umum:Bungkusan, piring, tampilan

GPPS

GPPS (Polystyrene - Tujuan Umum)

GPPS rapuh, transparan tapi béaya rendah.

Aplikasi umum:Bungkusan kosmetik, pulpén

PBT

PBT (Polybutylene Terephthalate)

PBT mirip sareng plastik PET sareng anggota kulawarga poliéster.PBT téh hadé cocog pikeun nurunkeun molding sarta pamakéan hawa.Cai mibanda panas tinggi jeung lalawanan kimiawi.

Aplikasi umum:Otomotif (saringan, gagang, pompa), bantalan, cams, komponén listrik (panyambungna, sensor), gears, housings, rollers, switch

PBT + Kaca Dieusi

PBT+Kaca Dieusi

Kaca-kaeusi PBT loba stiffer sarta boga kakuatan tensile gede ti PBT baku.Éta ogé ngagaduhan panas anu luhur sareng résistansi kimia.

Aplikasi umum:aplikasi otomotif, Seuneu-retardant aplikasi

PET

PET (Poliétilén terephthalate)

PET mangrupikeun bahan anu paling umum pikeun botol plastik cai sareng inuman anu sanés.Éta ogé umumna katelah poliéster sareng dianggo pikeun ngadamel serat sintétik.

Aplikasi umum:Botol cai plastik, bungkusan

PC/ABS

PC/ABS

PC / ABS mangrupikeun campuran polikarbonat sareng ABS anu kéngingkeun sipat pangsaéna tina duanana bahan dasar - tahan panas sareng kalenturan.Campuran ieu ogé langkung gampang diprosés salami cetakan suntikan tibatan bahan dasar.

Aplikasi umum:Enclosures, panels badag;

PVC

PVC (Polyvinyl Chloride)

PVC boga karasa tinggi, sipat insulasi mékanis jeung listrik.Éta sacara kimia tahan ka seueur cairan.

Aplikasi umum:Wadah médis, komponén konstruksi, pipa, kabel

PEI

PEI (ULTEM)

PEI mangrupikeun palastik warna Amber kalayan résistansi suhu anu luhur sareng kakuatan diéléktrik anu luhur pisan, sahingga saé pikeun komponén alat médis sareng bagian insulasi listrik.

Aplikasi umum:Komponén listrik (panyambungna, papan, saklar), panutup, komponén alat médis

ngintip

NGintip (Polyétheretherketone)

PEEK gaduh résistansi suhu, kimia, sareng radiasi kalayan nyerep Uap anu rendah.

Aplikasi umum:Komponén pesawat, konektor listrik, impeller pompa, segel

PPS

PPS (Polyphenylene Sulfide)

PPS gaduh kakuatan anu luhur sareng tahan panas kalayan aliran anu saé sareng stabilitas dimensi.

Aplikasi umum:komponén sistem suluh, pituduh, saklar, insulasi listrik, mémbran, bungkusan

PPO

PPO (Polyphenylene Oxide)

PPO gaduh stabilitas dimensi anu saé sareng sipat listrik anu saé kalayan nyerep cai anu rendah sareng biaya anu luhur 

Aplikasi umum:Otomotif (housings, panels), komponén listrik, housings, komponén plumbing

PPA

PPA (Polyphthalamide)

PPA tiasa dibandingkeun sareng nilon kalayan kaku, kakuatan, sareng sipat termal anu langkung luhur.Éta gaduh résistansi ngrayap anu saé sareng stabilitas dimensi. 

Aplikasi umum: Otomotif, minyak jeung gas, komponén plumbing

SAN (AS)

SAN (Styrene Acrylonitrile)

SAN (AS) mangrupikeun alternatif Polystyrene kalayan résistansi termal sareng kimia anu langkung luhur sareng stabil sacara hidrolitik.

Aplikasi umum:Peralatan rumah tangga, kenop, jarum suntik

TPE

TPE (Elastomer Termoplastik)

TPE boga rupa jeung rasa tina bahan kawas karét tapi mangrupa thermoplastic nu bisa dilebur deui.TPE boga sipat termal alus sarta stabilitas dina rupa-rupa suhu nu bisa dijieun dina karasa béda.

Aplikasi umum:Aplikasi otomotif, parabot rumah tangga

TPU

TPU (Thermoplastic polyurethane)

TPU mangrupikeun bahan elastis kalayan résistansi anu hadé pikeun minyak, gajih, sareng abrasi.

Aplikasi umum:Aplikasi alat médis, alat éléktronik sélulér

TPV

TPV (Vulkanisasi Termoplastik)

TPV mangrupa bagian tina kulawarga bahan TPE.Éta gaduh sipat anu paling caket kana karét EPDM sareng gaduh résistansi suhu luhur sareng élastisitas anu saé.

Aplikasi umum:Aplikasi otomotif, panerapan rumah tangga, aplikasi sealing

ABS

Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) nyaéta thermoplastic anu dijieun maké emulsion.With na Strong, fléksibel, low kapang shrinkage (tolerances ketat), résistansi kimiawi, kamampuhan electroplating, alami opaque, low / ongkos sedeng.

Aplikasi umum: Otomotif (konsol, panels, motong, vents), kotak, gauges, housings jeung Toys.

PS: Urang ogé bisa sumber bahan custom kana pamundut papanggih aplikasi persis produk Anjeun

Operasi sekundér saatos suntikan

Operasi sekundér sanggeus suntik

Pad Printing

Pad percetakan nyaéta prosés percetakan nu bisa mindahkeun gambar 2D / logo / téks onto permukaan 3D.

CaiTranferPrinting

Éta ogé katelah percetakan immersion, imaging transfer cai, hydro dipping, anu mangrupikeun metode nerapkeun desain anu dicitak kana permukaan 3D.

Ngalukis

Lukisan warna herang sareng matte duanana sayogi pikeun diterapkeun.

Electroplating

Ieu prosés pikeun ngahasilkeun palapis logam dina substrat padet ngaliwatan réduksi kation logam éta ku cara maké arus listrik langsung.

Ultrasonic las palastik

Éta mangrupikeun prosés industri dimana geter akustik ultrasonik frekuensi tinggi sacara lokal diterapkeun kana potongan-potongan kerja anu diayakeun babarengan dina tekenan pikeun nyiptakeun las solid-state.

Solusi suntik molding

GancangIinjeksiMheubeuls:

Idéal pikeun validasi desain bagian, pamundut prototipe atawa produksi volume leutik.

Waktos kalungguhan gancang

Taya pamundut MOQ

Desain kompléks katampa

MassaProduction InjeksiMheubeul

Idéal pikeun bagian produksi volume badag, ongkos tooling leuwih luhur ti molds suntik gancang tapi ngahasilkeun harga Unit bagian handap.

Nepi ka 500.000 siklus hirup makéna kapang

Perkakas baja kelas produksi & perkakas multi-rongga

Bisa dipaké pikeun prosés suntik otomatis

Suntikan Molding Studi Kasus

suntik Molding Studi Kasus
Kumaha Gawéna