FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang 

Kami produsén & dagang combo kalawan leuwih 15 taun pangalaman dina produk ngaropéa rentang ti prototipe gancang, suntik molding, bagian logam pikeun karya assembly.

2. Kumaha carana meunang cutatan ti parusahaan anjeun?

Punten kirimkeun syarat proyék anjeun kalebet gambar / kuantitasna kana email kami: admin@chinaruicheng, kami bakal ngabales kutipan na dina 24 jam.

3. Kumaha validitas cutatan?

petik kami biasana valid dina 30days ti tanggal dicutat, iwal laju mata uang atawa harga bahan baku fluctuates leuwih ti 5%;

4. Naon metode pembayaran anjeun & Sarat?

Paypal, Transfer Kawat, Jaminan Perdagangan Alibaba sadayana sayogi pikeun anjeun mayar.

30-50% deposit dipénta saméméh produksi, sésana kasaimbangan pembayaran kudu dibayar saméméh kiriman téh istilah pembayaran umum urang, proyék husus istilah pembayaran bakal dibahas sasuai.

5, Bahan naon anu kuring kedah dianggo pikeun proyék kuring?

Kalolobaan bahan boga aplikasi husus na.Upami anjeun teu acan gaduh bahan anu dipilih pikeun aplikasi anjeun, kami tiasa ngabantosan sareng nawiskeun sababaraha pituduh.Sering sababaraha bahan tiasa disampel tapi palanggan gaduh persetujuan akhir sateuacan neraskeun.

6. What is the lead time sanggeus nempatkeun PO?

Ilaharna, prototipe proyék nyokot 3-10days, molds proyék perlu 15-30days.

7. Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas produk?

Simkuring boga aliran inspeksi ketat tur pinuh ku ngabogaan inspeksi canggih jigs / mesin sarta hiji tim QC profésional.Produk rengse kedah lulus aliran ieu pikeun meunangkeun persetujuan pikeun dikirimkeun.