Kumaha Fabricate a Rapid Lambaran Metal

seeur (1)
seeur (2)
seeur (3)

Prosés Gawé:

Lambaran logam prototipe ngabentuk nujul kana sakumpulan prosés manufaktur anu dipaké pikeun ngarobah lambaran logam kana bagian fungsional, kaasup prosés bending, las, motong jsb ketebalan nu aya dina rentang 0.015-0.635cm sarta fitur has nyaéta ketebalan sarua bagian sarua.

TheBahan Utama

pelat logam nu ilahar dipaké téh panas digulung plat, tiis digulung plat, plat galvanized, plat tambaga, plat aluminium sarta plat stainless steel.

Lambaran Metal Bending Service

Lambaran Metal Bending Service

Lambaran Metal Bending Service

Bending lambaran logam mangrupikeun prosés manufaktur anu biasa dianggo dina fabrikasi lambaran logam.Ku cara nerapkeun gaya ka lambaran logam pikeun nungkulan ductility anak, ngabalukarkeun logam ka deform fisik tanpa megatkeun atawa gagal, nyieun bagian bending hanca jeung V-bentuk, U-bentuk atawa struktur leuwih kompleks, kayaning cangkang motor, bracket, jsb.

Fabrikasi las logam

las lambar logam ieu las sababaraha bagian babarengan atawa las kelim ujung bagian tunggal pikeun ménta kakuatan kuat sarta bagian logam dirakit lengkep, biasana dipaké dina cabinets logam, pipa dipager jsb, kalawan kaunggulan tina biaya produksi lemah sareng kasaluyuan rupa bahan. .

Fabrikasi las logam
jasa motong laser

Service motong laser

Motong laser nyaéta prosés ngagunakeun laser pikeun nguap bahan, hasilna ujung cut, nu kalawan akurasi tinggi jeung reliabilitas luar biasa.Ieu salah sahiji prosés indispensable dina téhnologi fabrikasi lambar logam jeung Ieu ampir teu mungkin keur nyieun hal kaluar tina lambaran logam tanpa motong aranjeunna.

Custom Lambaran Metal Surface Treatment

Urang nawiskeun jasa fabrikasi logam lambar custom lengkep, kalawan rupa-rupa perlakuan permukaan pikeun ngaronjatkeun kinerja aplikasi tur estetika bahan Anjeun, Anjeun tiasa milih finish pangalusna dumasar kana kabutuhan Anjeun tur ciri tina bahan nu Anjeun pake.

✧ Sandblasting

✧ Galvanizing

✧ Palapis Chrome

✧ Nyitak

✧ Nyikat

✧ Lapisan kakuatan

✧ Anodizing

✧ Electroplating

✧ Ngagosok eunteung

 

Pameran Sampel

Lambaran Metal Prototipe

Cangkang Aluminium Chassis kalawan anodizing hideung

Cangkang Aluminium Chassis kalawan anodizing hideung

Keyboard aluminium kalawan cet

Keyboard aluminium kalawan cet

Lambaran logam dipager listrik kalawan print pagawean

Lambaran logam dipager listrik kalawan print pagawean

Plat stainless steel dina finishing brushing kalawan pressnut

Plat stainless steel dina finishing brushing kalawan pressnut

SPCC kalawan polishing alam

SPCC kalawan polishing alam

SPCC kalayan jas bubuk bodas

SPCC kalayan jas bubuk bodas