Fabrikasi ékstrusi

Ékstrusi logam

Metal Extrusion nyaéta prosés manufaktur logam ngabentuk nu billet cylindrical jero rohangan katutup kapaksa ngalir ngaliwatan paeh tina cross-bagian nu dipikahoyong.Ieu maneuh profil cross-sectional extruded bagian disebut "Extrudates" na kadorong kaluar ngagunakeun boh pencét mékanis atawa hidrolik.

katerangan produk7

Urang Metal Extrusion Gawé

Hiji-eureun Aluminium Fabrikasi

Melengkung-Extruded-Bar

Melengkung Extruded Bar

ngaropéa-Extrusion-Bagian

Bagian Tonjolan ngaropéa

Extruded-Aluminium-Perumahan-Bagian

Bagian Perumahan Aluminium Extruded

Standar-Extrusion-Bagian

Bagian Extrusion baku

T-SLOT-Extrusion-Bagian

T SLOT Tonjolan Bagian