Naon Stamping?

Stamping mangrupikeun metode ngabentuk sareng ngolah, anu nempatkeun kakuatan éksternal kana lembar, jalur, pipa sareng profil ku mesin pencét sareng kapang stamping pikeun ngadamel deformasi atanapi pamisahan palastik pikeun kéngingkeun bentuk sareng ukuran anu khusus.

stamping bagian-1
stamping bagian-2
stamping bagian-3
stamping bagian-4

Prosés Stamping Metal

Prosés stamping logam bakal ngalibetkeun loba léngkah, dumasar kana rarancang kompléks atawa basajan.Sanaos sababaraha bagian sigana saderhana, aranjeunna ogé peryogi sababaraha léngkah salami prosés produksi.

Ieu sababaraha léngkah umum pikeun prosés stamping:

Punching:Prosésna pikeun misahkeun lambaran logam / coil (kaasup punching, blanking, trimming, sectioning, jsb).

Ngalipet:Ngabengkokkeun lambaran kana sudut sareng bentuk anu tangtu sapanjang garis bending.

Ngagambar:Hurungkeun lambaran datar kana rupa-rupa bagian kerung kabuka, atawa jieun perobahan salajengna pikeun bentuk jeung ukuran bagian kerung.

Ngabentuk: Prosésna nyaéta transformasi logam datar kana bentuk sejen ku cara nerapkeun gaya (kaasup flanging, bulging, leveling, sarta shaping, jsb).

Kaunggulan utama Stamping

* Panggunaan bahan anu luhur

Bahan sésa ogé tiasa dianggo sapinuhna.

* Akurasi luhur:

Bagian anu dicap umumna henteu kedah dimesin, sareng gaduh akurasi anu luhur

* Alus interchangeability

Stamping stabilitas processing leuwih hade, bets sarua stamping bagian bisa dipaké bulak tanpa mangaruhan assembly jeung kinerja produk.

*Operasi gampang jeung produktivitas High

Prosés stamping cocog pikeun produksi masal, nu gampang pikeun ngawujudkeun mechanization na automation, sarta ngabogaan produktivitas tinggi.

* Biaya murah

Biaya bagian stamping rendah.

serydg
atgws