Kunjungi Bengkel Kami

Alat-alat Produksi anu canggih

Di Xiamen Ruicheng, urang sadayana ngeunaan ngabantosan anjeun ngawujudkeun ideu kréatif anjeun janten kanyataan - sanés ngan ukur ahli teknis kami tapi ogé berkat alat produksi canggih urang sorangan sareng langkung ti 20 taun sumber ranté suplai.

Bengkel kapang suntik

Bengkel Suntikan Bagian Molding (26)
dbf
Bengkel Suntikan Bagian Molding (28)
Bengkel kapang suntik (23)
nya
Bengkel kapang suntik (6)
nfg
ngfnfn
Suntikan-kapang-Workshop-1

Bengkel Bagian Molding suntik

Bengkel Suntikan Bagian Molding (1)
Bengkel Suntikan Bagian Molding (9)
Bengkel Suntikan Bagian Molding (6)
Bengkel Suntikan Bagian Molding (22)
bdf
Bengkel Suntikan Bagian Molding (5)
Suntikan-Molding (1)
Suntikan-Molding (3)
Suntikan-Molding (2)

Die Casting Bengkel

Bengkel Die Casting (1)
Bengkel Die Casting (3)
Bengkel Die Casting (5)
Bengkel Die Casting (11)
Bengkel Die Casting (14)
Bengkel Die Casting (17)

Bengkel Stamping

Bengkel Stamping (5)
Bengkel Stamping (9)
Bengkel Stamping (11)
Stamping (1)
Stamping (3)
Stamping (2)

Bengkel ékstrusi

Bengkel Ekstrusi (10)
Bengkel Ekstrusi (11)
Bengkel Ekstrusi (7)
Tonjolan-Bengkel-6
Bengkel Ekstrusi (5)
Tonjolan-Bengkel-6