1

Vakum Casting

Vakum casting disebut oge urethane casting, salaku prosés manufaktur prototipe hébat nu bisa nyieun bagian hanca teuas jeung lemes.Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman dina widang ieu, Ruicheng anu bisa nanganan sakabéh kabutuhan Anjeun pikeun vakum casting na silicone molding.

Taros Kami pikeun meunangkeun cutatan pikeun silicone molding.

nguji

Naon Vacuum Casting?

Vakum casting salaku téhnologi manufaktur nu boga kaunggulan ngurangan biaya ngembangkeun, waktos kalungguhan gancang loba dipaké dina produksi bets leutik.

Prosésna dimimitian ku sampel dijieun ku percetakan 3D atawa mesin CNC nyieun kapang silikon dina kaayaan vakum, sarta ngagunakeun bahan anu sarupa jeung ABS, acrylic, PC, Pa, karét lemes (teu karasa tiasa basisir A 30-90) jeung bahan séjén pikeun casting, pikeun clone produk idéntik.

Biasana, hiji kapang silikon tiasa dianggo pikeun 20 kali teras kapang dicabut.Lamun perlu leuwih bagian, nu kudu nyieun kapang silicone anyar.

220 (1)

Kauntungannana Vacuum Casting

1.Low ongkos

Harga kapang silikon langkung handap tibatan kapang suntik, biasana dianggo pikeun produksi bets alit.

waktos kalungguhan 2.Fast

Butuh 7 dinten atanapi kirang kanggo ngadamel bagian-bagian anu alit sareng sederhana

3.Wide pilihan bahan

Bahan résin anu dianggo pikeun cetakan silikon langkung selektif, tina lemes sareng fleksibel dugi ka kaku sareng tahan dampak.

4. Repeatability

Hiji kapang silikon tiasa dianggo sakitar 20 kali, dumasar kana struktur sareng ukuran desain anu sederhana atanapi rumit

kinerja simulasi 5.Good

Kapang silikon tiasa ngadamel bagian kalayan struktur rumit sareng pola anu saé.

nguji

Prosés vakum Casting

 Hambalan 1: Nyieun sampel Sateuacan ngadamel kapang silikon, urang kedah nganggo gambar CAD anjeun pikeun ngadamel conto ku percetakan 3D atanapi téknologi mesin CNC.
Hambalan 2: Silicone kapang nyieun Eusian silicone cair kana kotak casting, panas kotak casting nepika pinuh kapok lajeng nempatkeun kana oven cageur.Eusian cairan silikon tambahan anu ogé dipanaskeun & diubaran.Saatos garing, potong kapang silikon sareng cabut sampelna.
 Lengkah 3: Jieun bagian Tungtungna, résin dituang kana rongga kosong pikeun nyieun salinan aslina.kapang nu bisa dipaké pikeun siklus produksi salajengna.

Vakum Casting Spésifikasi Téknis

Waktos prosés 7-10 poé
Toleransi +-0,05 mm
Ketebalan témbok minimum sahenteuna 1mm (dumasar kana gambar klien)
Warna Salaku per sarat klien urang
Bérés tékstur atawa finish permukaan herang

Vakum Casting FAQ

* Bahan naon anu tiasa dianggo pikeun tuang vakum?

Aya loba pilihan pikeun pilihan bahan, kawas ABS, acrylic, PC, PP, pe, PA, POM, PMMA, PVC, karét lemes (teu karasa tiasa shoreA 30-90), jsb, tapi bahan anu béda ti bahan naon dipaké pikeun suntik molding, nu teu bisa ngahontal kinerja suntik kapang.

* Naha milih vakum casting?

Upami anjeun henteu yakin naha desain anjeun bakal gaduh parobihan anu ageung sateuacan ngalih ka cetakan suntikan, tuang vakum mangrupikeun cara anu gancang sareng ekonomis pikeun ngadamel tumpak alit pikeun pariksa desain anjeun.

* Kumaha nanganan kapang silikon?

The kapang silicone mah béda ti kapang suntik baja, nu bakal scrapped sabudeureun 20 kali produksi, dugi aranjeunna teu bisa dipaké deui, urang bakal dispose sahijina.

20200430-01
20200430-02
20200430-04
20200430-06

Kumaha Vacuum Casting Mangpaat Proyék Anjeun