kapang pikeun produksi silicone

kapang pikeun produksi silicone

alat komprési karét

alat komprési karét

kapang komprési silicone

kapang komprési silicone

kapang karét silicone

kapang karét silicone

Kamampuhan Cetakan Karét Silikon & Aplikasi Dipake Cmmonly

※Panyekel telepon & panutup

※ Panutup PC tablet

※ Overmolding panutup USB disk & kasus

※ Panutup sendok

※Cup & Cup Cap

※Keypad

※Sekop, sekop, scoop & spatula

※Gaskét, gelang & dompét

※Laras, Sikat & Colokkeun

※Kasus konci otomotif

※És krim & Coklat kapang

※Leungeun botol

desain custom bagian silicone
kumaha carana sangkan bagian karét silicone

Moal Ngecekeun Kaahlian Karét Silikon Kami

Langkung ti 20 taun damel dina rupa-rupa proyék parantos ngajarkeun urang yén teu aya anu sapertos metodologi manufaktur hiji-ukuran-cocok-sadayana.

Insinyur karét silikon kami bakal nyéépkeun waktos pikeun ngartos kabutuhan anjeun, milarian atanapi ngembangkeun bagian anu leres kalayan metode bahan / kapang anu cocog pikeun mastikeun proyék-proyék anjeun tiasa suksés diproduksi sareng diluncurkeun teras salami hubungan urang.

Niley Tambihkeun pikeun Nyumponan Sakur Kabutuhan Anjeun

Kaahlian éksténsif produksi sareng tanaga rékayasa Xiamen Ruicheng parantos ngajantenkeun Operasi Nilai-Tambah kami (kalebet Percetakan Layar, Uji, Bungkusan Khusus, Bar Coding, Perekat Sensitip Tekanan, Tekstur Mold sareng / atanapi ukiran, Sub-Majelis Lengkep sareng seueur deui) gancang. tumuwuhna .Pikeun nawiskeun anjeun komponén kualitas luhur, nilai tambah anu dikirimkeun dina waktosna, kami ngungkit pangalaman hirup sareng padamelan sareng pelatihan dina Prosés Pangwangunan Produk Anyar kami anu dipandu ku sistem kualitas ISO kami anu ngagunakeun sadaya kamampuan éksténsif kami. 

Nilai ditambahkeun
naha milih urang

Kusabab manufaktur sareng perkakas panggung mangrupikeun tahap anu paling mahal, kalayan biaya pangaturan alat awal, uji produk, standarisasi jsb. Kami henteu nyandak pendekatan "hiji ukuran pas sadayana".

kumaha gawéna