Bagian suntik palastik

Kumaha bagian suntik plastik dijieun?

bagian suntik palastik dijieunna tina thermoplastic na thermosetting polimér kawasABS, PP, PC, PPS, PMMA, nilon, pejeung sajabana ku moldings suntik.

Dimana bagian plastik dipaké?

Produk suntik plastik kapanggih dimana-mana.Ti Otomotif, Industri, Olahraga, Kedokteran, rumah tangga nepi ka Widang Konsumen, jsb.

1000+ Paeh Casting Tooling Pangalaman Manufaktur

➢ Kalenturan desain unggul

➢ Rupa-rupa bahan

➢ Penampilan visual anu saé.

➢ Waktos manufaktur langkung gancang

➢ Pangulangan sareng kasabaran anu saé

Prosés molding suntik

Kapang suntik gancangkalawan kali kalungguhan gancang, idéal pikeun prototyping jeung produksi kuantitas leutik nu keur validasi desain pikeun sasak produksi.

Overmolding

Theprosés overmoldinghayu anjeun ngagabungkeun sababaraha bahan kana hiji bagian.Hiji bahan, biasana elastomer termoplastik (TPE/TPV/TPU) dijieun kana bahan kadua nu mindeng plastik kaku.Atawa overmould sisipan logam di jero plastik.

kapang dua-warna

Molding suntik dua warnanyaéta prosés manufaktur dipaké nalika ngarujuk kana kapang dua bahan / kelir kana hiji bagian plastik, nu mangrupakeun téhnologi blends dua bahan atawa dua kelir béda kana hiji tungtung bagian plastik ku ngagunakeun 2k mesin suntik molding.

kapang suntik produksi masal

kapang suntik produksi masalnyaéta prosés manufaktur anu ngalibatkeun nyuntik bahan molten kana rongga kapang ku ngagunakeun bahan kapang baja kelas produksi anu tiasa ngajantenkeun umur shotna langkung ti 200,000 siklus.

Kumaha gawéna

Di imah suntik molding toko pikeun minuhan tungtutan proyék variabel tanpa reureuh.

Kirimkeun kami pamenta bagian suntik plastik lengkep anjeun ayeuna!

➢ Kirimkeun desain 3D CAD sareng gambar téknis anjeun ka penjualan kami

➢ Penawaran bakal ditawarkeun kalayan 12hrs, nuturkeun laporan DFM gratis upami diperyogikeun

➢ Sampel T1 bakal dikirimkeun dina 2-4 minggu kanggo évaluasi sareng uji pikeun ngamimitian bagian produksi

➢ Sakali sampel T-final disatujuan, waktu nu diperlukeun 5-10 poé nepi ka rengse produksi

➢ Gampang leupaskeun urutan ulang tina kapang suntik Anjeun on demand

Bagian Molding Injeksi Plastik Kualitas Tinggi Dirojong Ku Mesin Proses Téknologi Tinggi di Xiamen Ruicheng

Mesin Injeksi Molding 650

Mesin Molding suntik 1000

Mesin Injeksi Molding 1200

TAROS KAMI

Alamat:

No.50, Liheng Industrial Zone, Xinglin West Jalan, Jimei District, Xiamen, Cina

Telepon:

+ 8615759753807

Whatsapp:

skype:

BUTUH BANTUAN?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami