CNC mesin prototipe banner-1

Pangalaman anu rupa-rupa sareng kamampuan prototipe mesin CNC nyababkeun produk anu teu kaduga.

Jurang antara desain produksi sareng proyék réngsé tiasa ageung.Éta pisan sababna naha éta salawasna perlu nyieun prototipe gancang saméméh investasi desain produk anyar produksi bets na.Pikeun bagian-bagian anu kedah dianggo kalayan akurasi sareng kasabaran anu luhur, prototyping mesin CNC masih paling sering dianggo sareng metode prototyping gancang anu pangsaéna.Kami henteu nyandak pendekatan "hiji ukuran pas sadayana", tapi pikeun ngeusian pendekatan kalayan kualitas, komitmen, dedikasi, ngabantosan anjeun kéngingkeun prototipe mesin CNC anu sampurna.

 

 

CNC mesin prototipe-3
syer (1)

Naon CNC Mesin Prototipe?

Prototipe gancang nyaéta cara anu pangsaéna pikeun évaluasi detil produk anjeun sateuacan produksi masal dimimitian.CNC Mesin prototyping salaku hiji pilihan alus teuing ku eta bisa nyieun jumlah saeutik prototipe dina waktu relatif pondok kalawan kasabaran hadé tur leuwih functionally dibandingkeun métode séjén.Sareng éta mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mastikeun anjeun milih bahan anu pas sareng permukaan permukaan pikeun produk anjeun sateuacan investasi alat produksi masal.

Ayeuna, prototipe Mesin CNC seueur dianggo pikeun industri Médis, Industri Otomotif, Industri Aeroangkasa sareng Industri Militer sareng Pertahanan pikeun prototipe fungsional ieu anu meryogikeun kakuatan, stabilitas mékanis atanapi ciri-ciri sanés anu henteu dipasihkeun ku prosés anu sanés.

syer (2)

Kaunggulan utama CNC Machining Prototypes

★ rupa-rupa pilihan bahan.Boh bahan logam kawas aluminium, kuningan atawa stainless steel jsb atawa bahan plastik kawas ABS, PC na PMMA jsb bisa dipaké pikeun mesin CNC prototyping mawa bahan maranéhanana sipat alus teuing pikeun nyieun prototipe rengse functionally.

★ kasabaran High jeung akurasi.Jeung 5-sumbu alat mesin CNC nu leuwih populér tur ilahar dipake, janten gampang ti mesin CNC konvensional kana produk mesin jeung wangun jeung fitur nu hese.

CNC mesin prototye-4
CNC mesin prototipe-5
syer (3)

Naha milih kami salaku produsén prototipe mesin CNC custom anjeun?

★ CATETAN CEPAT:cutatan instan bisa ditawarkeun dina 12hrs sanggeus ngabogaan gambar 3D na.Sakur usulan perbaikan desain bakal disayogikeun babarengan pikeun damel prototyping mesin CNC anu langkung saé.

★ Rojongan Téknik PROFESIONAL:Dimana wae anjeun, rojongan rékayasa profésional kami 24/7 bisa ditawarkeun, anu bisa nyadiakeun Anjeun sareng solusi mesin paling merenah pikeun desain bagian anjeun, Pilihan bahan jeung perlakuan permukaan finish pilihan komo kamungkinan waktos kalungguhan na.

★ BAGIAN MESIN KUALITAS TINGGI:Ku ngalangkungan Sistem Manajemén Kualitas ISO 9001, kami mastikeun ngalaksanakeunana pikeun mastikeun kualitas produk anu konsisten sareng luhur.Inspeksi pinuh sateuacan kiriman nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun badé nampi bagian prototyping mesin CNC anu dipénta.

★ WAKTU LEAD CEPAT:Iwal prosés pesenan gancang urang nu dimimitian karya manufaktur sakaligus sanggeus ngabogaan gambar ahir, urang boga bengkel sorangan kalawan leuwih ti 12 sét mesin CNC precision kalawan maksimum hiji bisa fabricate nu 1.6meters jeung kaayaan tina seni-mesin ngawengku. Mesin CNC 5axis canggih, anu tiasa ngagancangkeun produksi prototipe anjeun kedah nawiskeun waktos anu pangsaéna.

★ ALL-IN-ONE ORDER MANAGEMENT:Asistén penjualan / penjualan anu gairah sareng bakti nawiskeun naon anu disebut manajemén pesenan Sadaya-dina-hiji, tina kutipan dugi ka pesenan réngsé, kami bakal ngatur éta dina sistem kami pikeun ngapdet anjeun unggal prosés pesenan anjeun kalebet prosés manufaktur sareng pelacakan kiriman.

Teu aya anu langkung nyugemakeun tibatan ngadamel hal anu penting.

Kami aya sabab prototipe Mesin CNC langkung seueur tibatan manufaktur, prototipe mesin CNC hébat sareng sampurna hasil tina kasaimbangan komunikasi sareng amanah anjeun, kamampuan manufaktur kami, pangaweruh rékayasa profésional sareng patuh kana kontrol kualitas sareng standar.

mesin CNC prototipe banner-2

Hayu Urang Pioneer Masa Depan, Babarengan.

Tempo More ngeunaan Kamampuh urang

Méakkeun satengah jam sareng kami sareng anjeun sigana bakal ngartos naha seueur pisan

klien kami tetep datang deui ka kami kalawan proyék maranéhna salajengna.