Majelis sareng Bungkusan

Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kumaha carana ngajantenkeun produk anjeun dina panggung kalayan status anu sampurna anu tiasa diluncurkeun langsung ka pasar?Di Ruicheng, kami nyayogikeun jasa anu eureun.

1.Packaging jasa ngaropéa.
Anjeun panginten peryogi kotak penjualan atanapi kotak khusus pikeun narik panon konsumen.Kirimkeun desain bungkusan anjeun ka kami, kami bakal nyarankeun jinis sareng ukuran bungkusan anu pangsaéna pikeun anjeun.

2.PCB jasa ngaropéa.
Pikeun bagian merlukeun PCB assembly, kami geus jangka panjang cooperated suppliers PCB bisa mantuan Anjeun pikeun ngembangkeun PCB.

3.OTS jasa meuli bagian.
Urang sadayana terang yén produk anyar sigana kalebet asesoris Pareum-rak sanés sapertos pin logam, velcro, bahan lawon, panyambung silikon jsb. Anjeun teu kedah nyéépkeun waktos sareng énergi, sadayana tiasa dikumpulkeun sareng ngumpul di dieu pikeun salajengna karya assembly.

4. Jasa Majelis.
Simkuring gaduh cabangna assembly urang sorangan nu ngahontal ISO9001: 2015 sarta ISO45001: 2018 sangkan ngaéksekusi karya assembly produk anjeun dina SOP ketat.Janten anjeun henteu kedah nransferkeun produk anjeun ka perusahaan perakitan pikeun ngarengsekeun padamelan ieu.

5. jasa angkutan.
Sakali sadayana tos siap, kami nyayogikeun jasa angkutan pikeun damel sareng forwarder kami babarengan pikeun ngirim barang ka anjeun atanapi alamat anu ditangtukeun, sapertos FBA Amazone, shopify, eBey..etc.

Ayeuna!Pilih Ruichengmun teu boga salempang balik!