Bagian suntik palastik

Ngaran Bagian: kandang éléktronik
Téknologi: Molding suntik
Bahan: ABS bodas
warna: RAL9003 Bodas (dumasar kana sarat klien)
Permukaan rengse: Tekstur Halus (dumasar kana kabutuhan klien)
Paket: Kantong plastik + 5-lapisan karton corrugated

Rincian produk

IHTISAR

produk patali

Analisis proyék:

Saatos nampi gambar 3d sareng syarat ti para nasabah, tim insinyur kami bakal ngevaluasi struktur sareng dimensina pikeun ngabahas sareng nganggap kumaha mendesain kapang (sapertos gerbang suntikan, pin, sudut draf jsb.)

dfb

Prosés produksi:

pla (5)

1. Pekuncén:

Alatna ditutup, nunjukkeun mimiti siklus suntikan suntikan.

2. Suntikan:

The granules polimér anu mimiti garing sarta disimpen dina Hopper nu, lajeng aranjeunna fed kana tong, dimana aranjeunna sakaligus dipanaskeun, dicampurkeun jeung dipindahkeun ka arah kapang ku screw pitch variabel.Géométri tina screw jeung tong dioptimalkeun pikeun mantuan ngawangun nepi tekanan ka tingkat bener jeung ngalembereh bahan.

pla (3)

3. cooling:

Saatos rohangan alat dieusian, résin kedah diidinan tiis.Cai didaur ngaliwatan alat pikeun ngajaga suhu konsisten bari bahan hardens.

4. Ejection

Salaku bahan cools handap, éta ulang solidified sarta nyandak bentuk kapang.Tungtungna, kapang dibuka jeung bagian padet kadorong kaluar ku pin ejector.kapang lajeng nutup sarta prosés nu repeats.

pla (1)

5. Paket

Produk rengse bakal dipak ku ngagunakeun kantong plastik sarta nempatkeun kana cartons.syarat bungkusan husus, ogé bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh konsumén .Supaya unggal produk bakal dikirimkeun dina kaayaan alus.