Kapang Nyieun

Kumaha Molds dijieun?

Molds umumnadijieunna tina baja atawa alumuniumtur mangrupakeun precision-machined pikeun ngabentuk fitur husus maranéhanana.

modol1

Naon Ngajadikeun Kapang anu Saé?

  • Desain sareng rékayasa anu saé.
  • Kualitas luhur bahan kapang basa jeung rongga pikeun kinerja optimal sarta durability.
  • Dijieun ku alat-alat modéren kalayan kamampuan pikeun mesin anu tepat.
  • Didamel sacara akurat kalayan nengetan standar anu luhur sareng kasabaran anu ketat.

Pilih kamisalaku alus kapang-maker Anjeun.

modol2

Nalika mertimbangkeun nyieun molds?

  • Salah sahiji kaayaan di handap ieu mangrupikeun waktos mertimbangkeun kami nalika produk / proyék anjeun:
  • Kuantitas peryogi ageung;
  • Kontrol biaya sakabéh;
  • syarat bahan husus;
  • Kabutuhan toleransi anu tepat;
  • Desain produk pajeulit;

Naon jenis Molds Urang tiasa nawiskeun?

Ku evaluating sarta analisa sarat produk béda, urang bisa mantuan mun mamatahan jenis molds cocog jeung ekonomis pikeun produksi na.Nyaétamolds suntik plastik, molds casting paeh, molds stamping, molds siliconejeungkapang ékstrusi, Unggal molds boga syarat bahan / mesin na.Diajar langkung seueur ku ngaklik anu anjeun pikahoyong:

Kumaha urang ngajaga Molds?

Saha waé anu mayar kapang suntikna sadayana gaduh harepan pikeun ngajaga cetakanna janten kaayaan anu pangsaéna pikeun nyuntik produk anu berkualitas.Memang bener yén kaayaan kapang suntik nangtukeun hirup nembak tina kapang jeung kualitas bagian dijieun plastik.Xiamen Ruicheng bangga sorangan ku ngajaga sakabéh molds klien kami ogé ku cara nyokot metodeu handap:

  • Tetep kapang beresih tanpa burrs, ulah kapang tina rusting
  • Hindarkeun tabrakan kapang sareng karusakan komprési
  • Pariksa hardware pikeun nyegah karuksakan alatan kurangna hardware
  • kali suntik nepi ka 100.000 kudu ngalaksanakeun pangropéa umum, pariksa bagian kapang, témplat ruksakna, ngaganti O-ring rutin, jsb
  • Suntikan kali nepi ka 500,000 diperlukeun pangropéa utama, disassembly sarta beberesih sadaya komponén, pangukuran komparatif tina bagian successively ukuranana, sarta refurbishment of cavities.

微信图片_20221103145143_副本